YENİ TİGUAN İLK İZLENİMLER

Bayiler oyalıyor Ekim Kasım diye ama hikaye 

Yılbaşına kadar sürebilir

Hatta yeni yıla kalma ihtimali yüksek 

Hocalar abiler üstadlar :) sonunda poloyu sattım gittim tiguan a imzamı attım ama st kandırdı beni oğlene kadar gel hallederiz fln demisti simdi de pazartesiye kaldı dio teslim....

Neyse hayırlısı artık aracı teslim alınca ilk izlenimler resimler vb paylasıcam insallah saygılar selamlar @silvershadow :000067-medium: s=bigstar

bu arada biliyorum gormeden imza attım ama insallah bisey çıkmaz... s=s19

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MaDOnion

Değerli Hocam

Harika bir haber.

Hadi hayırlısı 

Hocalar abiler ustadlar, sonunda yeni tiguana kavustuk bugun  s=bigstar  ilk izlenimler olarak paylasmak istediklerim;

2 tane golf 6 dan sonra poloya gecip 2 kere golf 7 siparisi verdim ve ikiside kismet olmadi sonunda tiguana ulastik cok sukur. 

Golf un yeri her zaman bir baska tabiki ama tiguan boyut ve tarz olarak polodan sonra ozellikle cok cilgin bir etki yaratti bizde. Act motor golfte olmadi ama bu sekilde kismetmis cok etkili cekis olarak ve baslangicta cok belli olmaz tabi ama onceki tiguana gore baya az yakicak glba. Comfortline olmasina ragmen ic ambians rahatlik ve konfor acisindan baya muhtesem. Cam tavansiz kesinlikle alinmaz ilk tavsiyem ve benim olmazsa olmazim katlanir aynalar var isikli gayet yeterli bizim icin. Appconnectsiz gelmis sanirim menude gorunmuyor. Simdilik ilk etkiler bu sekilde herkese kazasiz belasiz surusler, arac bekleyenlere bir an evvel kavusma diliyorum insallah...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güle güle kullanın. Bende ilgiyle takipteyim bu aracı. Ancak Golf ile çok taze ve sevgi dolu bir iletişim içindeyiz. Allah kaza bela vermez sağlık sıhhat iyi olursa ise araç olarak Golften sonra düşündüğüm bir araç. Ara ara deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz. Tekrar hayırlı olsun.

Bu arada golf 7 biturlu kismet olmadigindan auto holdu ilk defa kullaniyorum. Teslimat asamasinda st dediki, hep basili kalsin durdugunuz zaman dsg nin isinmasinida engeller hem.

Mantiken dogru gibi gelsede tabiki sormak istedim sizlere de. Bu arada golfte zannediorum ki sadece geri kayma olarak auto hold yardimci oluyor yanlissam duzeltin lutfen, ancak tiguanda one dogruda geri dogruda yokusta auto holddayken asili kalior arac harika bir durum... @silvershadow Saygilar. s=bigstar

@MaDOnionHocam Tiguan hayırlı olsun. Golfte auto hold ileri geri kaymayı önlüyor aynı Tiguandaki gibi s=bigstar

@Uwais peki surekli acik olmasi konusundaki soylenen dogrumu acaba cunku en son surus profili eklemistik dsg isinmasini dusurmek icin eco modda?

hocam yakıt verilerinizi paylaşır mısınız ?

Bu arada golf 7 biturlu kismet olmadigindan auto holdu ilk defa kullaniyorum. Teslimat asamasinda st dediki, hep basili kalsin durdugunuz zaman dsg nin isinmasinida engeller hem.

Mantiken dogru gibi gelsede tabiki sormak istedim sizlere de. Bu arada golfte zannediorum ki sadece geri kayma olarak auto hold yardimci oluyor yanlissam duzeltin lutfen, ancak tiguanda one dogruda geri dogruda yokusta auto holddayken asili kalior arac harika bir durum... @silvershadow Saygilar. s=bigstar
Golfte öne doğru da tutuyor araç hatta ben sıkışık trafikte yokuş aşağı gidiyorsam araç kaysın diye kapatıyorum auto holdu

Geri