YENİ TİGUAN İLK İZLENİMLER

silvershadow

Emekli
İsim
Murat İNCİ
iaa-2015-tiguan-rline-365.jpg

Yeni Tiguan için ilk izlenimleriniz.

images.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylasicam hocam  ama su poloyu bir satamadik enteresan bir sekilde kismeti kapandi  :000061-medium:

Bence güzel olmuş tabi resimdeki modelin r-line olduğunu düşünürsek,normal model bu kadar dinamik görünmeyecektir ancak önceki modelin tombikliği gitmiş bu yüzden ben pek beğenmiyordum araç kısa ve yuvarlak duruyordu.Yeni modelle eski model arasında tasarım açısından çok fark var,bu defa çok şık olmuş.

2015 hocam 285947179 ilan nosu bakabilirsiniz. Ararsaniz gorusebiliriz. Tiguani ayirttik ama yrn oglene kadar poloyu vermem lazim kismetse..
Hatırladığım kadarıyla opsiyonlu bir golf siparişiniz vardı vazgeçip tiguana mı yöneldiniz acaba?

@driver_can aynen hocam bu makyaj beklemeydi derken cok uykularim kacti. Baska araclara yoneldim 1.18, a180 gibi kampanyalardan dolayi ucuza bile geliolardi ama golften sonra cok tirt onlar.. Tigunaida kapida gore gore isinmaya basladim bide cocuk olucak simdi, yeni arac, yeni dsg ayni fiyat :)   bende bole niyetlendim kismetse ayirttim hatta bitane hem 1,5 ay da kazanmis olucam. Da bu sefer elimdeki araci hizli veremedim  s=s20

@silvershadow hocam ilk mesajı çözemedim bir süre :)  
İlk izlenimler yazınca, inceledinizde yorum yazdınız sandım, bulamadım.
Resimler video mu acaba diye resimlere baktım, yine inceleme bulamadım.

Kendi fikrim;
Güzel araç, ama golften geçmeye değmez bence(acil ihtiyaç yoksa), 3008 ve ateca gelince tekrar incelenir.

@driver_can aynen hocam bu makyaj beklemeydi derken cok uykularim kacti. Baska araclara yoneldim 1.18, a180 gibi kampanyalardan dolayi ucuza bile geliolardi ama golften sonra cok tirt onlar.. Tigunaida kapida gore gore isinmaya basladim bide cocuk olucak simdi, yeni arac, yeni dsg ayni fiyat :)   bende bole niyetlendim kismetse ayirttim hatta bitane hem 1,5 ay da kazanmis olucam. Da bu sefer elimdeki araci hizli veremedim  s=s20
Hayırlısı olsun sizin için dod değerlendirirdi aracınızı vw polo vardı sizde sanırım verdikleri teklif memnun etmedi mi?

Yok hocam dod direk olduruo duz comfortline kasko degeri bile 56.200 cikan araca 50 bin dio direk:) ki bnmki ilaveli cam tavan, composition media vb...

samsun özönda comfortline mavi aracı inceledik baya güzel olmuş highline manuel dize 120 bin tl gayet normal geldi 4-5 yıl sonra golfu satıp tiguan alabilirim :D

act motorun yakıt tüketimi ne olur tahmini ?

1.6 dizeli performanssız olacak gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Golf'ün yakıt tüketimi üzerine ortalama "2" ekleyin derim ben.

Arkadaşlar şu an Tiguan siparişi verilemiyor niyeyse. Kesin bilgidir.

Arkadaşlar ben geniş ve yüksek araç tercih sebebiyle suv A yöneldim golf ü satıp qashqai aldım dizel motor seçenegi icin

Şu kadarını söyleyeyim gittim yeni tiguanı de inceledim her ne kadar yeni tiguan kullanıcısı olmasamda hiç biri bir golf degil

Golf kalitesi ve konforunu hicbir araçda bulamazsanız 

Geri