Uzun Far Asistanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ulas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracımın garantisi bitince ilk yaptırmak istediğim özellik, yurt dışında opsiyon olarak donanım paketinde satılıyor, bu özelliklerden 3'ü bizim araçlarda var, iş sadece yazılıma bakıyor gibi

Lights & Vision package incl. high-beam control Light Assist​

• Auto-dimming rear view mirror

• High Beam Assist, automatic sensing for switching between dipped and main beam

• Multifunction front facing camera for distance control

• Rain sensor

Araç paketine göre sadece fiziki işlemde gerekebilir…

Uzun far kontrolü dahil Işık ve Görüş paketi

Otomatik kararan dikiz aynası ( ayna değişmesi gerek )

Kısa ve uzun farlar arasında geçiş için otomatik algılamalı Uzun Far Asistanı

Mesafe kontrolü için çok işlevli ön kamera ( cam değişimi ve kamera )

Yağmur sensörü ( sensör ve kapaklar )

Almanya'da uzun far asistanı için servislerde "30 day free trial" varmış. Kullanıcılar 30 gün test ettikleri donanımı devam ettirmek isterlerse parasını verip temelli açtırabiliyormuş.

ben 20k'ya tamamım, 180-200k'ya matrix taktıramayacağız nasılsa, gerçi o da golf 8'in fiyatıydı, 8,5'a matrix dönüşümü yok bile diyebilirler

8,5 için matrix dönüşümü var para olsun yeter ki…

8,5 için matrix dönüşümü var para olsun yeter ki…
evet beklediğimden çabuk geldi ama youtube'da 8,5 iq light videolarından izlediğim kadarıyla diğer markalar kadar iyi çalışmadığını düşünüyorum, kısalarda da istediğim kadar iyi değil, eski a3'ümün bixenon'larında kısalar harikaydı, golf'te görüş için uzunları olabildiğince yakmak gerek, uzun far asistanı ile en ucuz şekilde hallederim umarım

evet beklediğimden çabuk geldi ama youtube'da 8,5 iq light videolarından izlediğim kadarıyla diğer markalar kadar iyi çalışmadığını düşünüyorum, kısalarda da istediğim kadar iyi değil, eski a3'ümün bixenon'larında kısalar harikaydı, golf'te görüş için uzunları olabildiğince yakmak gerek, uzun far asistanı ile en ucuz şekilde hallederim umarım

Mk8,5 ıq light araç kullanmadığım için yorum yapamam…
Mk8 de kullandım ve aracıma taktırdım fazlasıyla memnun kaldım…
Aracı kullansam ve beğensem ki beğeneceğime eminim ayrıca O bütçem olsa düşünmem bir günde takarım…
Belki ilerde benim Led Plus ları takasa verip takarım belli mi olur…

Geri