Uzun far asistanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ulas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ulaş
Herkese merhaba 2021 golf 8 life paketi satıp golf 8,5 style paket aldım.Style paketlerde uzun far asitanı varmı varsada ben ayarlamadım bilgisi olan varmıdır.

Farlar açıkken uzun farları açın, göstergede uzun far logosunun içinde A simgesi yanar ise vardır, ya da donanım listelerinden bakabilirsiniz.
1727701539971.png

Aracında uzun far asistanı da tabela okuma sistemi de mevcut değil. İlerde actirabilirsin ama fabrikasyon acık değil. Golf 8.5 ların hic bir aracında yok. Life style rline farketmez.

Aracında uzun far asistanı da tabela okuma sistemi de mevcut değil. İlerde actirabilirsin ama fabrikasyon acık değil. Golf 8.5 ların hic bir aracında yok. Life style rline farketmez.
Teşekkürler bilgi için,bunları ender elektronik açıyor diye biliyorum açtırınca garantiden çıkıyormudur.

Teşekkürler bilgi için,bunları ender elektronik açıyor diye biliyorum açtırınca garantiden çıkıyormudur.
Çıkmaz ama garanti işleri çok garip, bazen üretimi hatalı bir parçayı bile kullanıcı hatası diye garantiye sokmayabilirler, o yüzden çok takılmamak lazım.

Çıkmaz ama garanti işleri çok garip, bazen üretimi hatalı bir parçayı bile kullanıcı hatası diye garantiye sokmayabilirler, o yüzden çok takılmamak lazım.
Ender yapıyormuş biraz fiyat yüksek am araba yeni olduğu için ilerki zamanlarda yaptıracağım inş.

aracımın garantisi bitince ilk yaptırmak istediğim özellik, yurt dışında opsiyon olarak donanım paketinde satılıyor, bu özelliklerden 3'ü bizim araçlarda var, iş sadece yazılıma bakıyor gibi

Lights & Vision package incl. high-beam control Light Assist​

• Auto-dimming rear view mirror

• High Beam Assist, automatic sensing for switching between dipped and main beam

• Multifunction front facing camera for distance control

• Rain sensor

Geri