2021 Polo Life dijital klima göstergesi sorunu

AhmetCakmak

Yönetici

İsim
Ahmet Çakmak
Araç
Q2 1.0 TFSI
Selam dostlar,

Kardeşimin 2021 Polo Life aracında geçtiğimiz haftalarda dijital klima panelindeki ön cam buğu çözme tuşu çalışmamaya başlamıştı, nadiren de olsa devreye girer gibi oluyordu.

Bugün ise panel iyice saçmalayan bir hal almış. Kendiliğinden fan yükseltiyor, havalandırma tamamen kapalıyken kendiliğinden açılıyor ve klima kapatınca kendiliğinden klimayı da açıyor. Araç tamamen orjinal, garantisi bitti fakat iyi niyet devam ediyor. Servise bir baktıracağız.

Benzer durumu yaşayan oldu mu? Daha önce böyle bir soruna hiç denk gelmemiştim. Kronik bir sorun mu vs diye yabancı forumlarda bir araştırma yapacağım.

Video:

Sıvı teması yoksa serviste iyi niyetle değişir. Dokunmatik bazen bu şekilde saçmalayabiliyor.

Merhabalar, bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benzer problemi ben de yaşıyorum. 2021 polo aracımda 2 gündür klima kendi kendine açılıyor, buğu çözme (max) ayarında, kendim istediğim sıcaklığa ayarlıyorum tekrar max’a alıyor. Kapatıyorum tekrar açılıyor. Başka forumlarda da benzer sorunu gördüm ama herhangi bi çözüm önerisi göremedim, kronik bir problem mi acaba?

Merhabalar, bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benzer problemi ben de yaşıyorum. 2021 polo aracımda 2 gündür klima kendi kendine açılıyor, buğu çözme (max) ayarında, kendim istediğim sıcaklığa ayarlıyorum tekrar max’a alıyor. Kapatıyorum tekrar açılıyor. Başka forumlarda da benzer sorunu gördüm ama herhangi bi çözüm önerisi göremedim, kronik bir problem mi acaba?
Merhaba, elektronik kartın tamiri ile çözülüyor. Kardeşimin aracının mart ayında tamiri yapıldı, herhangi bir sorun yok o zamandan beri. Araştırma yaparken denk geldiğim aynı işlemi yapan Ankara'daki işletmeyi size özelden atıyorum reklam olmaması adına.

Bende de bazen menü tuşu çalışmamazlık yapıyor. Genelde kontak kapat aç yapınca düzeliyor. Garanti varken bir gösterteceğim. Klimanın yeni yazılımı vs de varsa baksınlar hem. Obd11 bağlayıp bakınca yeni sürüm gözüküyor da.

Dokunmatik teknolojisi maalesef olmaması gereken yerlerde kullanıldığında bu tür sorunlarla karşılaşılıyor. Aynı sorun bendede mevcut çok fazla olmasada yapıyor ara ara doğru çalışıyor ara ara açıp kapanıyor. Konu hakkında önerilerinizi iletirseniz sevinirim.

Merhaba, elektronik kartın tamiri ile çözülüyor. Kardeşimin aracının mart ayında tamiri yapıldı, herhangi bir sorun yok o zamandan beri. Araştırma yaparken denk geldiğim aynı işlemi yapan Ankara'daki işletmeyi size özelden atıyorum reklam olmaması adına.
Merhaba aynı sorunu bugün yaşadım ve foruma üye oldum. Size mesaj atamadım , ankarada yaşıyorum Lütfen bana da bu servisin adını yazar mıısınız ?

Merhaba, ben de aynı sorunu yasıyorum. Son zamanlarda çok arttı sinirimden yumrukladım ve klipslerini kırmısım. VW yetkili servisten randuve ve teklif aldım 30K TL te değişimi yapılacak. Bu arada yetklisi servise götürecekseniz, Birden çok yerden teklif alın , farklı farklı ücret söylüyorlar. 38K TL diyen bile oldu.

Tekrar konu hakkında bilgilendirmek istedim Ankarada bulunan arkadaşlarla görüştüm. Evet klimayı söküyorlar ama tahmin ettiğim gibi elektronik karta işlem yapamıyorlar ki zaten böyle bir şey imkansız söküp temizleyip geri takıyorlar gibi bir durum söz konusu.

Geri