SATILIK Golf 7 Ürünler(Dijital Klima, Havalandırma Menfezi ve Trimler)

Karartmalı ve comfort dikiz aynaları satılmıştır.

Merhabalar Midlineplus aracımdan 4 senede elimde biriken malzemeleri satmak istedim ürünler sıfır değil ve hepsi orjinal aliexpress ürünü vs değiller.

1-) Karartmalı Dikiz Aynası = satıldı
2-)Dikiz Aynası = satıldı
3-) Midlineplus Dikiz Aynası = 750
4-) Kadran Ekran Trim Parçası = 1000
5-) Dijital Klima = 2500
6-) Dijital Klima Piano Black Çerçeve = 750TL
7-) Manuel Klima Fırçalı Gri Çerçeve = 500TL
8 -) Fırçalı Gri Vites çerçevesi(çok zor bulmuştum siyahını :) ) = 1000TL
9-) Ekran Çerçevesi PianoBlack = 1500TL
10-) Fırçalı Gri Ekran Çerçevesi = 1000TL
11-) Far Anahtarı Yuvası PianoBlack = 750TL
12-) Sol Havalandırma Menfezi Fırçalı Gri (Tırnak Kısmı Bozuk basit tamir edilebilir) = 1000TL
13-) Sağ Havalandırma Menfezi herhangi bir kırık bozuk kısmı yoktur = 1500TL
14-) Vites önü Torpido Trim Fırçalı Gri = 1000TL
15-) Dikiz Aynası için trim parçaları siyah ve gri şekilde fotolarda mevcut = 750TL
16-) Vites yanı boş tuş kısmı var onuda isteyene yanında verebilirim.
17-) Marşpiyel Ek Parça(bodykit) var beyaz renkte ankara içinde onunda fotolarını atarım boyası yerinde sorunsuz kırıksız(fotolar eklenecek) = 1500TL

Arkadaşlar elimden geldiğince tırnaklarını ve ürünleri detaylı çekmek istedim kullanılmış ürünler, ufak tefek deformeleri mevcut isteyen olursa özelden detaylı fotosunu vs atarım pazarlık sünnettir

🧿 eski günler geldi gözümün önüne hayırlı satışlar dilerim…

Hocam merhaba hayırlı satışlar sağ ön yolcu havalandırma menfezine talibim eğer yönlendirme klipsinde kırık vs yoksa

Hocam merhaba hayırlı satışlar sağ ön yolcu havalandırma menfezine talibim eğer yönlendirme klipsinde kırık vs yoksa
Merhaba hocam, cevabınızı yeni gördüm herhangi bir yerinde kırık vs yoktur. Özelden iletişime geçebilirsiniz

Vites önü Torpido Trim Fırçalı Gri için özelden yazabilir misiniz 5325638202

Geri