Çok cılız kalmış maalesef. Bence yakışmamış... Golf 8' in çakması olmuş. (Kızma sakın bana
Bu güzel de şuan piyasa da yok çıkınca değiştiririz8.5 için nikelaj difüzor anca bayiden alabiliriz oda çok paraşimdilik difüzôr işinden vazgeçtim.

Çok cılız kalmış maalesef. Bence yakışmamış... Golf 8' in çakması olmuş. (Kızma sakın bana
Bu güzel de şuan piyasa da yok çıkınca değiştiririz8.5 için nikelaj difüzor anca bayiden alabiliriz oda çok paraşimdilik difüzôr işinden vazgeçtim.
Sağ ol hocamÇok cılız kalmış maalesef. Bence yakışmamış... Golf 8' in çakması olmuş. (Kızma sakın bana.)
Ben aldim uyguladim umarim yazin sorun olmaz birde alakasiz ama üstündeki lastikler nexen korw maliymiş nasil sizceekran korucuyu tavsiye etmiyorum sıcak havalarda erir yapışır
bazen ekrana dokunamıyordum o kadar sıcaktı
Valla hocam benim araç koyu renk olmasa yapmazdım ama koyu renk araç nikelaj istiyorBence Golf'ün hiçbir yerine krom yakışmıyor.
Difizör, cam çıtası vs farketmez.
Araba spor bir araba.
Arabanın sporluğunu öldürüyor.
Bence impression difizör daha güzel duruyor.
Zevk meselesi tabii.
Bayiden lastikçiye kadar kullandığım için yorum yapamıyorum nexen içinBen aldim uyguladim umarim yazin sorun olmaz birde alakasiz ama üstündeki lastikler nexen korw maliymiş nasil sizce
Ben beğenmiyorum. Virajlarda çok bir problem yok ama fren konusunda hiç güven vermiyor. Çok daha ucuza satılan arabalar bile Continental, Michelin ile gelirken bu markaya bu lastik hiç yakışmıyor.Ben aldim uyguladim umarim yazin sorun olmaz birde alakasiz ama üstündeki lastikler nexen korw maliymiş nasil sizce
Sizde jantlarla uyum sağlamış hocam. Yandan direk style olmuş araçValla hocam benim araç koyu renk olmasa yapmazdım ama koyu renk araç nikelaj istiyor
Beyaz yada gümüş aracım olsa yapmazdım.
Kılıf kullanmak zorundayım çok çabuk çizilen bir yapısı var anahtarın. Ama kapak olarak değişiyor sanırım.Sizde jantlarla uyum sağlamış hocam. Yandan direk style olmuş araç
Bu arada anahtar için kılıf kullanıyor musunuz?
Anahtar çok şık üstünü kapatmakta istemiyorum.
Eskidiğinde kapak satılıyor mu? Değiştirebiliyor muyuz?
Şu ürün daha mantıklı gibi. En azından orjinali bozulmuyor.Kılıf kullanmak zorundayım çok çabuk çizilen bir yapısı var anahtarın. Ama kapak olarak değişiyor sanırım.
https://www.hepsiburada.com/volkswagen-golf-8-mk8-id-3-id-4-octavia-superb-leon-caddy-silikon-anahtar-kilif-p-HBCV00005512ZO?magaza=Ulaşkan%20Otomotiv
5x112bende jant değişimine gitmeyi düşünüyorum 17'lere geçeceğim.bijon aralıklarını ve et edeğelerini bilen varmıdır
Hocam sizin km kaç oldu yağ seviyesi ne durumda ?Yazilimla alakali net bir bilgi var midir yakin zamanda bilgi alan var midir acaba ?