Sonunda Aracım geldi :)


Cevaplarını esirgemeyen tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum ayrıca araçlarını teslim almak için sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum süreç gerçekten sancılı geçiyor.@Volkan üstadım kullanıcı yorumu okumak benim için çok önemliydi. @silvershadow her konuya itinayla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim forumun bu dosthane yapısı ayrı bir güzel. Media ekranı heyecandan gözüme küçük mü geldi anlamadım :D   Araç sahiplerine kazasız sürüşler diler araçlarını bekleyen dostlara sabır dilerim. İyi günler.

 

Hayırlı olsun güle güle kullanın hankook kalitesini geliştirdi ve artık bir çok araç markası tarafından tercih ediliyor, bende 13 haziranda sipariş ettiğim 2. aracımız olacak olan poloyu yarın alacağım zam gelmeden alabilmek güzel.

 
@Jml hayırlı olsun, güle güle kullanın, hiçbir şeyi değiştirmenize gerek yok, yakında her cm karesini ayrı ayrı seveceksiniz :)

 
@Wolfsburg Aracımı 27.05.2016 da sipariş verdim 26.07.2016 (Bugün ) teslim alacağım inşallah. Eğer teslim alırken unutmazsam bir polo bulup bakarım hocam.

Ayrıca ; bu konudan anladığım kadarıyla 11. karakter üretim yerini verir yazıyor benim 11. karakter " P " harfi olduğu için MOSEL diye yazdım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.




 
Hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız aracınızı acaba? Benim araç da gelmiş ama Ankara'da emniyet faaliyette olmadığından alamıyorum. 

 
@jml Hocam hayirli uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın insaallah

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@cem62 Hatay Gümüş Oto hocam daha teslim almadım bugün inşallah.

 

Geri
Üst Alt