Kapı açık olduğunda sisler bir türlü sönmüyor muhtemelen benden önceki sahibi kodlama yaptırmış ben de yeni cihaz aldım bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı çünkü aracın kapısı açıkken işlem yapmak isteğimde sürekli akü‘den yiyor
Golf 5 2008 virajlarda sis yanması kodunu biliyor musunuz hic bir yerde bulamadim cok virajli aydinlatma olmayan bi alanda yaşıyorum merkeze uzakGün geçmiyor ki saçma bir kodlama daha görmeyelim.vagcom varsa teamviewer atın uzaktan bağlanıp düzelteyim
0543 823 60 7-7
Hocam ilk fırsatta iletişime geçeceğim sizleGün geçmiyor ki saçma bir kodlama daha görmeyelim.vagcom varsa teamviewer atın uzaktan bağlanıp düzelteyim
0543 823 60 7-7
Yalnız birde şöyle bir durum var iç aydınlatmalar gibi kısılarak kapanıyor bu sistem acaba tavandan almış olabilir mi ?coming leaving home'u kapı sislerden çalışması ve kapı açılmasına bağlamışlardır. Kapı açılması ile coming leaving home tetiğini kapatırsanız söner
Comfortline araçlara ayak aydınlarmasından alınıyordu bir ara. Comfortline araçlar için coming leaving home kodlaması diye bakarsanız çıkması lazımYalnız birde şöyle bir durum var iç aydınlatmalar gibi kısılarak kapanıyor bu sistem acaba tavandan almış olabilir mi ?
TeşekkürlerComfortline araçlara ayak aydınlarmasından alınıyordu bir ara. Comfortline araçlar için coming leaving home kodlaması diye bakarsanız çıkması lazım
Evet@Bluedrift siz multimedya bileşen korumayı kaldırabilir mısınız
Hocam geri selektör kodlamasında yardımcı olabilir misiniz stoplar plakalar falan sönüyor ya geri viteslerin yanmasını hallettim sadece stoplar ve plakalıkların sönmesini bulamadım
Peki ya Opel Astra L kasaya kodlamadan da anlar mısınız hocam
Hocam araca bağlanmam gerekiyor, neyi değiştirmişler bakmam gerek. Herkes farklı şekilde açıyorHocam geri selektör kodlamasında yardımcı olabilir misiniz stoplar plakalar falan sönüyor ya geri viteslerin yanmasını hallettim sadece stoplar ve plakalıkların sönmesini bulamadım
Malesef hocam sadece vag expertPeki ya Opel Astra L kasaya kodlamadan da anlar mısınız hocam
Uzaktan kumandayla sunroof ve cam açma yok![]()
Hocam özellik kapalı bende, ben açmak istiyorumHocam araca bağlanmam gerekiyor, neyi değiştirmişler bakmam gerek. Herkes farklı şekilde açıyor