cagan91
Uzaklaştırıldı
durum is20 setup'a da el veriyor şükür ama gerek yok bencedurum el verirse met tavsiye ederim güç ve sağlık aynı anda
durum is20 setup'a da el veriyor şükür ama gerek yok bencedurum el verirse met tavsiye ederim güç ve sağlık aynı anda
hocam 20 ve 21 nolu parçaları takınca resme göre sağ giriş tıkanmıyor mu?Dediğiniz modifiyenin benzerini vw fabrikasyon olarak bir dönem yapmış sonrasında iptal etmiş. Ben kendi aracıma iki taraftan da hava alma modifiyesini yapmıştım. Konusunu aşağıda bulabilirsiniz.
https://www.golftutkusu.com/topic/20712-golf-7-gte-hava-emmesi-retrofiti/
Bu işin sonu yok hocam cooler aldım bende geçen borulanmış şekilde ama hala taktırmadım düşünüyorumdurum is20 setup'a da el veriyor şükür ama gerek yok bence![]()
Bizim araçlarımızda sağ giriş zaten tamamrn tıkalı. Soldan da havayı doğrudan çekmiyor, giren havanın tamamı kaputa gidiyor, kaputtan bir arabanın önüne değil yolcu tarafına bakan bir hortumla havayı çekiyor gibi düşünebilirsiniz.hocam 20 ve 21 nolu parçaları takınca resme göre sağ giriş tıkanmıyor mu?
hocam o parçayı düşündüm ancak videolardaki gibi bizim yuva yerinde tırnakların oturacağı yerler yok. bunun için size yazacaktımSol taraf için yönlendici parçayı almayı da düşünebilirsiniz. Hem daha iyi hava toplarsınız hem de motor içinin kirlenmesini engelliyor