SY marka Golf 7.5 far

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Devineta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba hocam uzunlar dolu kısalar boş şekilde geliyor kısalar için kaliteli bir LED ampul almanız halinde harika bir aydınlatma lerformansi sağlıyor uzunlara gerek bile kalmıyor uzunlar sabit hicbir şekilde degismiyor
bu sy marka farlarda uzunlarım ampulunu değiştiremiyor muyuz

bu sy marka farlarda uzunlarım ampulunu değiştiremiyor muyuz
Hayır hocam değişmiyor kisalara kaliteli ampul aldigimizda zaten uzunları neredeyse kullanmıyor gibi birşey oluyorsunuz

Hayır hocam değişmiyor kisalara kaliteli ampul aldigimizda zaten uzunları neredeyse kullanmıyor gibi birşey oluyorsunuz
Benim bildiğim uzun ampülü yok sadece kısaya takıyosun uzunu açınca kısayı uzuna yansıtıyor gibi bişey tam bilmiyorum teknik olarak

Ultimate yeterlidir. Mono ile Zero serileri beklenen performansı sergilemez pek. Photonda sisler haricinde Ultimate ve Milestone harici tercih etmenizi önermem sorunsuzluk açısından da.... PPF'i söktürdükten sonra Milestone Black Edition'a geçiş yaptım. Performansı lazer far ile karşılaştırılabilir bir ışık süzülme açısı var diyebilirim.
Hocam merhaba konuyu hortlattım ama gördüğüm kadarıyla bu sy marka j ledi siz baya kullandınız sorunlarına hakimsiniz. Sizce ppf yaptırıp ultimate taktırmak mı ppf yaptırmayıp black edition taktırmak mı mantıklı?

Hocam merhaba konuyu hortlattım ama gördüğüm kadarıyla bu sy marka j ledi siz baya kullandınız sorunlarına hakimsiniz. Sizce ppf yaptırıp ultimate taktırmak mı ppf yaptırmayıp black edition taktırmak mı mantıklı?
Merhaba, Black Edition'ı tavsiye ederim. PPF olarakta en ince mikron düzeyine sahip folyoyu çektirirseniz yaşadığımı yaşamazsınız. Benimkisi kalındı

Merhaba, Black Edition'ı tavsiye ederim. PPF olarakta en ince mikron düzeyine sahip folyoyu çektirirseniz yaşadığımı yaşamazsınız. Benimkisi kalındı
Teşekkürler hocam Black edition dediğiniz şu an black katana edition diye geçen değil mi? Bir de sizinki kaç mikrondu hatırlıyor musunuz? Sizin yorumu görünce ppf hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum.

Teşekkürler hocam Black edition dediğiniz şu an black katana edition diye geçen değil mi? Bir de sizinki kaç mikrondu hatırlıyor musunuz? Sizin yorumu görünce ppf hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum.
Bence yaptırmayın PPF ısınmasından kaynaklı. Orjinal fara tabi ki yapılmalıdır o ayrı. En son çıkan Katana olması lazım evet. Mikron değerini hatırlamıyorum

Bence yaptırmayın PPF ısınmasından kaynaklı. Orjinal fara tabi ki yapılmalıdır o ayrı. En son çıkan Katana olması lazım evet. Mikron değerini hatırlamıyorum
Öyle yapıyım o zaman teşekkür ederim. Siz farlara sy taktırmıştınız hocam okumuştum, şu an ppfsiz nasıl vernik atması falan çok mu? Bir de stopları naptınız onu da değiştirdiniz mi?

Öyle yapıyım o zaman teşekkür ederim. Siz farlara sy taktırmıştınız hocam okumuştum, şu an ppfsiz nasıl vernik atması falan çok mu? Bir de stopları naptınız onu da değiştirdiniz mi?
Aracı satalı 2 sene oldu artık hangi ellerde ne durumda bilemiyorum :)

Geri