benzinciler bedavaya dağıtıyordu ben oradan almıştım belki 10 sene olmuştur
benzinciler bedavaya dağıtıyordu ben oradan almıştım belki 10 sene olmuştur
Üst tarafa ulaşmıyor mu ? Camla döşeme arasına?Üstünkörü koydum. Güneşlikler kapalı ve açılmış hallerini de çektim. Bence gayet iyi kapatıyor. Biraz daha özenerek yerleştirsen neredeyse hiç açıklık kalmayacak.
Işık geçirmiyor di mi?ürün geldi. güzel kapatıyor ancak köşelerden ve dikiz aynasına biraz baskı yapıyor. güneşliğin çevresindeki teller çok sert. takması biraz zor. ayrıca kalın beklerdim ama benim önceki standart güneşlik ile aynı kalınlıkta. iade etsem mi kararsızım
Şimdi tekrar taktım ulaşıyor. Bütün camı kapatıyor.Üst tarafa ulaşmıyor mu ? Camla döşeme arasına?
Benim Olunca da oraya giriyor, kapatmakla uğraşmıyorum güneşliği.
Bu marka galiba her model için özel cm lerde üretmiş gibi. Uğraşılmış
Güle güle kullanın. Bunun ısı yalıtımı çok daha iyidir bendekine göre.ürün geldi. güzel kapatıyor ancak köşelerden ve dikiz aynasına biraz baskı yapıyor. güneşliğin çevresindeki teller çok sert. takması biraz zor. ayrıca kalın beklerdim ama benim önceki standart güneşlik ile aynı kalınlıkta. iade etsem mi kararsızım
Bir de böyleyken içten atabilir misiniz hocam?Şimdi tekrar taktım ulaşıyor. Bütün camı kapatıyor.
hocam zamanında aldığım standart güneşlik ile kalınlıkları neredeyse aynı. o yüzden cok fark edeceğini düşünmüyorum. ayrıca söylediğim gibi dış tellerin sert olması yüzünden aynaya ve köşelere baskı yapıyor, takması da zor. bunlar hoşuma gitmedi. ben de şimdilik çözüm olarak tek tarafı aynanın altından geçirdim. önceki güneşliği de koltuğa koydumGüle güle kullanın. Bunun ısı yalıtımı çok daha iyidir bendekine göre.
ışık geçirmiyorIşık geçirmiyor di mi?
Beyaz dikişler kaynaklı ışık geçirmiş gibi göstermiş di mi?
Yer kaplama açısından daha portatif olsa keşke. O nedenle titanyum olanlar hoşuma gidiyor (araçta tüm camlarda film varsa)
Dediğiniz olumsuzluklardan dolayı iade ederdim gibi.hocam zamanında aldığım standart güneşlik ile kalınlıkları neredeyse aynı. o yüzden cok fark edeceğini düşünmüyorum. ayrıca söylediğim gibi dış tellerin sert olması yüzünden aynaya ve köşelere baskı yapıyor, takması da zor. bunlar hoşuma gitmedi. ben de şimdilik çözüm olarak tek tarafı aynanın altından geçirdim. önceki güneşliği de koltuğa koydum![]()
Diğerini al o zaman ya da iadeiade etsem mi kararsız kaldım
Güneş geçirmeyelim derken kurşun geçirmeze yol alıyoruzhocam zamanında aldığım standart güneşlik ile kalınlıkları neredeyse aynı. o yüzden cok fark edeceğini düşünmüyorum. ayrıca söylediğim gibi dış tellerin sert olması yüzünden aynaya ve köşelere baskı yapıyor, takması da zor. bunlar hoşuma gitmedi. ben de şimdilik çözüm olarak tek tarafı aynanın altından geçirdim. önceki güneşliği de koltuğa koydum![]()