Golf 8 Ön Cam Güneşlik Tavsiyeleriniz

Üstünkörü koydum. Güneşlikler kapalı ve açılmış hallerini de çektim. Bence gayet iyi kapatıyor. Biraz daha özenerek yerleştirsen neredeyse hiç açıklık kalmayacak.
Üst tarafa ulaşmıyor mu ? Camla döşeme arasına?

Benim Olunca da oraya giriyor, kapatmakla uğraşmıyorum güneşliği.

Bu marka galiba her model için özel cm lerde üretmiş gibi. Uğraşılmış

Bu titanyumların zamanla performansı düşüyor mu? Elbet kısa değildir de. (iğne deliği gibi parça düşme olayı mevzusu??)

Bendekinde hissetmedim ama iyice yakından da incelemedim.

ürün geldi. güzel kapatıyor ancak köşelerden ve dikiz aynasına biraz baskı yapıyor. güneşliğin çevresindeki teller çok sert. takması biraz zor. ayrıca kalın beklerdim ama benim önceki standart güneşlik ile aynı kalınlıkta. iade etsem mi kararsızım

Ekli dosyalar

• IMG_1178.jpeg
    IMG_1178.jpeg
    346.8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1179.jpeg
    IMG_1179.jpeg
    517.8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1180.jpeg
    IMG_1180.jpeg
    761.7 KB · Görüntüleme: 19
Bu var satilik isteyen olursa akordiyon seklinde

Sok tak yapmaya gerek yok A sutunu sabit duruyor kapali durumda

Ekli dosyalar

• IMG_6349.jpeg
    IMG_6349.jpeg
    536.2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6350.jpeg
    IMG_6350.jpeg
    343.9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6351.jpeg
    IMG_6351.jpeg
    447.5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6352.jpeg
    IMG_6352.jpeg
    551.5 KB · Görüntüleme: 12
ürün geldi. güzel kapatıyor ancak köşelerden ve dikiz aynasına biraz baskı yapıyor. güneşliğin çevresindeki teller çok sert. takması biraz zor. ayrıca kalın beklerdim ama benim önceki standart güneşlik ile aynı kalınlıkta. iade etsem mi kararsızım
Işık geçirmiyor di mi?

Beyaz dikişler kaynaklı ışık geçirmiş gibi göstermiş di mi?

Yer kaplama açısından daha portatif olsa keşke. O nedenle titanyum olanlar hoşuma gidiyor (araçta tüm camlarda film varsa)

Üst tarafa ulaşmıyor mu ? Camla döşeme arasına?

Benim Olunca da oraya giriyor, kapatmakla uğraşmıyorum güneşliği.

Bu marka galiba her model için özel cm lerde üretmiş gibi. Uğraşılmış
Şimdi tekrar taktım ulaşıyor. Bütün camı kapatıyor.

Ekli dosyalar

• BF60C4FD-61D8-4D78-AE74-1C577847C81F.jpeg
    BF60C4FD-61D8-4D78-AE74-1C577847C81F.jpeg
    280.2 KB · Görüntüleme: 11
Güle güle kullanın. Bunun ısı yalıtımı çok daha iyidir bendekine göre.

Şimdi tekrar taktım ulaşıyor. Bütün camı kapatıyor.
Bir de böyleyken içten atabilir misiniz hocam?

Orta alt kısım 2 parça olduğundan mıdır nedir bu markada da aşırı kapanmıyor orası. Kapanan bulmak zor gibi anlaşılan.

Ama genel görüntü olarak beğendim.

Bende alabilirim belki.

Güle güle kullanın. Bunun ısı yalıtımı çok daha iyidir bendekine göre.
hocam zamanında aldığım standart güneşlik ile kalınlıkları neredeyse aynı. o yüzden cok fark edeceğini düşünmüyorum. ayrıca söylediğim gibi dış tellerin sert olması yüzünden aynaya ve köşelere baskı yapıyor, takması da zor. bunlar hoşuma gitmedi. ben de şimdilik çözüm olarak tek tarafı aynanın altından geçirdim. önceki güneşliği de koltuğa koydum :)

Ekli dosyalar

• IMG_1182.jpeg
    IMG_1182.jpeg
    347.9 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1183.jpeg
    IMG_1183.jpeg
    327.1 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Işık geçirmiyor di mi?

Beyaz dikişler kaynaklı ışık geçirmiş gibi göstermiş di mi?

Yer kaplama açısından daha portatif olsa keşke. O nedenle titanyum olanlar hoşuma gidiyor (araçta tüm camlarda film varsa)
ışık geçirmiyor

iade etsem mi kararsız kaldım

hocam zamanında aldığım standart güneşlik ile kalınlıkları neredeyse aynı. o yüzden cok fark edeceğini düşünmüyorum. ayrıca söylediğim gibi dış tellerin sert olması yüzünden aynaya ve köşelere baskı yapıyor, takması da zor. bunlar hoşuma gitmedi. ben de şimdilik çözüm olarak tek tarafı aynanın altından geçirdim. önceki güneşliği de koltuğa koydum :)
Dediğiniz olumsuzluklardan dolayı iade ederdim gibi.

Güneş geçirmeyelim derken kurşun geçirmeze yol alıyoruz :D

Geri