Bunun malzemesi epey farklıymış. İlk defa böyle bir şey gördüm
siparişi verdim gelince yorum yaparımBunun malzemesi epey farklıymış. İlk defa böyle bir şey gördüm
Acaba bu camın üst kısmına tam oturuyor mu? Tel varsa oturur gibi de
Sunwall ilk defa duydum gördüm. Epey benziyor diğerine.
Genişlikte 145cm üretseler keşke. Büyük araçlarda 140cm birazcık küçük kalıyor gibi. En azından Tiguan da öyle.
Sunwall markası da işaretli yeri uzatsaymış keşke.
Tam dört dörtlük yapan yok gibi.
Genişlik 145-148 cm ye kadar oluyormuş. Özellikle orta kısmı fazla bırakmışlar 148 olsun diye.Sunwall ilk defa duydum gördüm. Epey benziyor diğerine.
Genişlikte 145cm üretseler keşke. Büyük araçlarda 140cm birazcık küçük kalıyor gibi. En azından Tiguan da öyle.
Sunwall markası da işaretli yeri uzatsaymış keşke.
Tam dört dörtlük yapan yok gibi.
Çok fark ettiğini söylüyor.@calik bunu bulmanız süper oldu hocam sağ olun. yüksek ısı yalıtımlı oto güneşlik (ikiye katlanan) cok mantıklı duruyor aslında, güneş kesme olayı aman aman fark ediyor mu acaba.
siparişi verdim hocam, 4 yıldır standart güneşlik kullanıyordum. bakalım neler olacak. deneyimlerimi paylaşacağım.Çok fark ettiğini söylüyor.
Standart olana ısıyı azaltır yazmışlar dikkat ederseniz. İçerisi de tam karanlık olmuyor bizim aldığımız ürünlerde.
Ama bu ısı yalıtımı yüksek olan modelde içerisi hem simsiyah oluyor hem de ısı yalıtımı çok farklı.
yazdım, golf 8 uygundur sorun yok dediWhatsApp tan yazın Metin Beye. Golf 8.5 olduğunu bilsin.
evet. 13 yıldır kullanıyorum diyince hemen satın aldım bakmadan. Biraz yıpranmış ama yinede sağlamdı. valla çok memnunum. Bana da 10 yıl gitsin yeter. Ömrümüz yeterse..Tam da bu ürünmüş bendeki dekullanıcı yorumlarında baran markasını gördüm. Demek ki bunlar ürettiriyormuş
Hocam bendeki de yaklaşık o kadar vardırevet. 13 yıldır kullanıyorum diyince hemen satın aldım bakmadan. Biraz yıpranmış ama yinede sağlamdı. valla çok memnunum. Bana da 10 yıl gitsin yeter. Ömrümüz yeterse..![]()