Golf 8 Ön Cam Güneşlik Tavsiyeleriniz

Kardeşimin A3' e bundan aldırdım. Başarılı duruyor.
Ölçüsü 145cm x 80cm

Ekli dosyalar

• A3...jpeg
    A3...jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 10
  • A3..jpeg
    A3..jpeg
    102.1 KB · Görüntüleme: 10
  • A3.jpeg
    A3.jpeg
    139.8 KB · Görüntüleme: 11
  • seametal aliexpress.png
    seametal aliexpress.png
    125.8 KB · Görüntüleme: 11
Sunwall ilk defa duydum gördüm. Epey benziyor diğerine.

Genişlikte 145cm üretseler keşke. Büyük araçlarda 140cm birazcık küçük kalıyor gibi. En azından Tiguan da öyle.

Sunwall markası da işaretli yeri uzatsaymış keşke.

Tam dört dörtlük yapan yok gibi.
Sunwall ilk defa duydum gördüm. Epey benziyor diğerine.

Genişlikte 145cm üretseler keşke. Büyük araçlarda 140cm birazcık küçük kalıyor gibi. En azından Tiguan da öyle.

Sunwall markası da işaretli yeri uzatsaymış keşke.

Tam dört dörtlük yapan yok gibi.
Genişlik 145-148 cm ye kadar oluyormuş. Özellikle orta kısmı fazla bırakmışlar 148 olsun diye.

Kumaş 150 cm imiş standart olarak.

Yani uyuyor o araçlara.

@calik bunu bulmanız süper oldu hocam sağ olun. yüksek ısı yalıtımlı oto güneşlik (ikiye katlanan) cok mantıklı duruyor aslında, güneş kesme olayı aman aman fark ediyor mu acaba.
Çok fark ettiğini söylüyor.

Standart olana ısıyı azaltır yazmışlar dikkat ederseniz. İçerisi de tam karanlık olmuyor bizim aldığımız standart ürünlerde.

Ama bu ısı yalıtımı yüksek olan modelde içerisi hem simsiyah oluyor hem de ısı yalıtımı çok farklı.

Çok fark ettiğini söylüyor.

Standart olana ısıyı azaltır yazmışlar dikkat ederseniz. İçerisi de tam karanlık olmuyor bizim aldığımız ürünlerde.

Ama bu ısı yalıtımı yüksek olan modelde içerisi hem simsiyah oluyor hem de ısı yalıtımı çok farklı.
siparişi verdim hocam, 4 yıldır standart güneşlik kullanıyordum. bakalım neler olacak. deneyimlerimi paylaşacağım.

WhatsApp tan yazın Metin Beye. Golf 8.5 olduğunu bilsin.

Bu güneşlik olayı o bizim gibi takıntılı insanlar için düzgün bir ürün yoktu o yüzden biraz araştırdım. Şu anda en azından sunwall ve olunca bizim araçlara uyudugunu anladık.

1783347161106.png

geçen ay üstteki ürünü aldım ama hiç beğenemedim, çok ince geldi. sonra standart düz alttaki ürüne geri dönmüştüm.

1783347220163.png

Tam da bu ürünmüş bendeki de :D kullanıcı yorumlarında baran markasını gördüm. Demek ki bunlar ürettiriyormuş
evet. 13 yıldır kullanıyorum diyince hemen satın aldım bakmadan. Biraz yıpranmış ama yinede sağlamdı. valla çok memnunum. Bana da 10 yıl gitsin yeter. Ömrümüz yeterse..:ROFLMAO:

Bende Turkiye de satilmayan bir model var

Aksam foto atarim sifir kutusunda

İhtiyacı olana satabilirim

Forumda fotosu var daha önce paylaştınız sanırım

evet. 13 yıldır kullanıyorum diyince hemen satın aldım bakmadan. Biraz yıpranmış ama yinede sağlamdı. valla çok memnunum. Bana da 10 yıl gitsin yeter. Ömrümüz yeterse..:ROFLMAO:
Hocam bendeki de yaklaşık o kadar vardır :D
Üzerinde ufak tefek çizikler oluştu ama şükür yırtık falan olmadı, kenarlar sağlam.

Ayna boşluğu kısmı oradaki sensör kapağına göre sorun yapabiliyor. Ters takınca bi tık daha düzgün durabiliyor.

Elimde var diye yeniden almayacağım ama yeni alacak olsam şu sunwall a şans verirdim

Geri