ALINIK Dokunmatik Direksiyon

ozdemir0629

Katılımcı Üye

İsim
Resul
Delikli deri,
Dokunmatik,
Isıtmalı,
Hız sabitleme - sesli komut tuşları olan,
f1 li (kısa-uzun farketmez)
(Delikli deri spor çıplak simit varsa oda olur, kendi direksiyonumu aktarabilirim)
Yeni nesil airbagsiz vw direksiyonu arıyorum.

Aracını satmış, satacak olan, kullanmaktan vazgeçen, değişim yapacak yada elinde fazla olan arkadaşlar var ise burdan veya özelden nasıl arzu ederse benimle iletişime geçebilir.

Delikli deri,
Dokunmatik,
Isıtmalı,
Hız sabitleme - sesli komut tuşları olan,
f1 li (kısa-uzun farketmez)
(Delikli deri spor çıplak simit varsa oda olur, kendi direksiyonumu aktarabilirim)
Yeni nesil airbagsiz vw direksiyonu arıyorum.

Aracını satmış, satacak olan, kullanmaktan vazgeçen, değişim yapacak yada elinde fazla olan arkadaşlar var ise burdan veya özelden nasıl arzu ederse benimle iletişime geçebilir.
Merhaba,

https://www.golftutkusu.com/topic/23492-golf-8-retrofit-sonrasi-kalan-urunler/#post-408956

bu ilanıma bir bak istersen

iyi çalışmalar...

1 yıldır direksiyon almayı başaramadım:)

-Birkaç kez aracın değişik arızalar vermesinden dolayı makinadan soğudum masrafa gerek yok dedim
-iki ürünü görerek almak istedim dedikleri gibi çıkmadı (ısıtma yokmuş)
-çoğunlukla da iyi ilanlar il dışında olduğundan güvenemedim, (kontrol şansım yok)

- tekrar sormakta fayda var direksiyon satan varmı

1 yıldır direksiyon almayı başaramadım:)

-Birkaç kez aracın değişik arızalar vermesinden dolayı makinadan soğudum masrafa gerek yok dedim
-iki ürünü görerek almak istedim dedikleri gibi çıkmadı (ısıtma yokmuş)
-çoğunlukla da iyi ilanlar il dışında olduğundan güvenemedim, (kontrol şansım yok)

- tekrar sormakta fayda var direksiyon satan varmı

Sıfır alacaksan ( 2.el varmı sor olma ihtimali olalir ) Emre ile görüş selamımı söyle sorunsuz işini halledebilirsin…

+90 (545) 401 35 34

Geri