- İsim
- Çetin
- Araç
- Golf 8 Active
Cam filmi işlemi uygulandı mı aracınıza ? Kapı döşemesi fitil kısmından esnetiliyor işlem sırasında o zamandan kalmışta olabilir.k
Cam filmi işlemi uygulandı mı aracınıza ? Kapı döşemesi fitil kısmından esnetiliyor işlem sırasında o zamandan kalmışta olabilir.k
Tam oturtulmamış neticede elinizde plastik vidadan yok ise eğer yetkili servis ya da vag işleriyle uğraşan profesyonel birisinden destek alın plastik vidaları tek kullanımlı olmaya yatkın şekilde üretildiğinden kırılabilirse yerine yenisini koyabilen bir yer olsun.Bütün kapı fitilleri değişti sadece
1 cm ye yakın değil mi !Merhaba. Ben de durum bu şekilde bütün kapıları tek tek kontrol ettim hepsi aynıEkli dosyayı görüntüle 75834
Fotoğrafta attığım gibi sizlerde de öyle dir diye düşünüyorum1 cm ye yakın değil mi !
Böyle aynen mk7 de sıfıra sıfırdıFotoğrafta attığım gibi sizlerde de öyle dir diye düşünüyorumbenim arabamda yok diyen de yalan söyler ya da açıyı tam yakalayamamıştır
Benimki de aynen böyle, görünce şaşırdım ben de bu açıklık niye diyeMerhaba. Ben de durum bu şekilde bütün kapıları tek tek kontrol ettim hepsi aynıEkli dosyayı görüntüle 75834