Araç içi yol kamerası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maywen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizin kamerada 60fps seçeneği de vardı di mi?

Video bit hızı seçeneği ne durumda?
60 fps olması lazım ama ben 30 kullanıyorum. Öyle tavsiye ediliyor.

Bit hızı Maksimum da.

Viofo A229 Pro Sürüş Hali

Ön Kamera (4K) :

Arka Kamera (2K) :

Selamlar herkese.

Araca kamera almak istedim. Okudukça kafam karıştı.

Acaba öne monte edilip, kablosunu yine önden sarkıtıp, konsoldaki usb girişine taksam, sadece giderken ya da araç çalışırken kayıt yapan, kaydı da kendi uygulamasından izleyebileceğim,
Montajı kolay, kablolama için herhangi bir söküm yapma gereği duymayacağım, çözünürlüğü güzel bir sistem var mı.

Maliyet derdim yok lakin, kablolama işi gözümde büyüyor. Dururken de kayıt yapmamasın da bu yüzden vazgeçiyorum. Sanırım o haliyle kabloyu taşımadan olmaz diye anladım.

İstediğim şeklin arka taraf mantığı varsa onu da temin ederim ama sanırım arkada usb yok ve kablo taşımak gerekir.

Çok fazla seçenek ve çok fazla teknik terim var. İşin içinden çıkamadım açıkcası.

Teşekkürler.

kamerayı temin ettim arkadaşlar.

carlover marka a3 4k çözünürlüklü bir kamera aldım. 2920 tl civarında idi.

ön kamera arka kamera, 64 gb hafıza kartı ve kameralar için 2 adet kablodan oluşan bir takım.

arka kamerası da var lakin arka kamerayı takmadım. ön kamerayı dikiz aynasının hemen altına yapıştırdım. yapıştırmadan önce bir sticker varmış. şeşffaf ve elektrostatik bant diye geçiyor. onu görmemişim. aslında önce onu cama tutturup, kamera yapışkanının ona yapıştırmam gerekiyordu ama ben direkt cama yapıştırmış oldum. inşallah yarın öbür gün sökünce iz falan kalmaz.

kameranın çekimini beğendim. geniş açılı, net, plakaların okunduğu bir çekim sunuyor. ikişer dakikalık kayıtlar yapacak şekilde kayıtlar yapacak şekilde ayarladım. uygulaması google playda var onu indirdim, gerektiğinde cihaza wifi ile bağlanıp lazım olan kısmı telefona indirebiliyorsunuz. kablolama yapmadım. sadece çakmaklığa taktım ve cihaza bağladım. kablo öylece meydanda ama beni rahatsız etmiyor. böyle sistemleri araca komple montajlama taraftarı değilim. bu kendi kararım.

piyasada çok fazla cihaz var ve çok çok seçenekli model var. ben sadece yolculuk esnasında beni uğraştırmayıp inden benimle birlikte kayıt yapsın istedim o kadar. o yüzden çok kapsamlı modellerle işim olmadı. bozulursa da değiştiririm diye düşündüm.

benim ihtiyaçlarımı karşıladı. belki benim gibi basit cihaz bakanlara yardımı olur diye paylaşmak istedim. videolar biraz büyük oldu o yüzden ekleyemedim ama zaten youtube da bu kamerayı yazınca bayağı bir video var.

şu an bu cihazların bu yeni yasaklarda bir engel olup olmayacağını bekliyorum. öyle bir şey çıkarsa duruma göre bakarız dedim ve yapıştırdım. benim görüşümü engellemiyor ama kurallar ne der bilemedim.

esen kalınız.

Geri