- İsim
- FMY
- Araç
- Golf MK7
lazer dijital göstergeli far ayar cihazı hocam.Merhabalar dijital far ayarı dediğiniz olay nedir?
lazer dijital göstergeli far ayar cihazı hocam.Merhabalar dijital far ayarı dediğiniz olay nedir?
Takılmıyor en iyi marka sy olan ondan alıp takanilirsiniz uzun dönemdir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadımGolf 7lere orijinal 7.5 farı takılabiliyor mu bilgisi olan var mı?
Takılmıyor en iyi marka sy olan ondan alıp takanilirsiniz uzun dönemdir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
ben osramın farını kullanıorum 1 yıldır memnunumuzun süredir kullanan varmı yorumları tekrar güncelleyebilirmiyiz marka ve kullanim süresi olarak memnun olanlar olmayanlar yazabilir mi acaba
Hocam osram far dediğin ampulden mi bahsediyorsun. Osramın j far yaptığını zannetmiyorumben osramın farını kullanıorum 1 yıldır memnunum
Hocam osram far dediğin ampulden mi bahsediyorsun. Osramın j far yaptığını zannetmiyorum
Osram golf 7 için j far üretimi var
2 YILDIR YAKLAŞIK KULLANIORUM OSRAM FARLARINI cok memnunumHocam osram far dediğin ampulden mi bahsediyorsun. Osramın j far yaptığını zannetmiyorum