Selamunaleyküm herkese hsyorlı günler dilerim golf 7 aracım için 7.5 J Led Far Almak İstiyorum. Kesin şu markayı almalısın dediğiniz var mı. Piyasada Çin Taiwan vland sy marka vs bir sürü var önerebileceğiniz hangisi olur teşekkürler şimdiden
Var mı sizde fiyat nedir varsa garantili miSaticinin garanti verdigi urunu alin yeterli. Hepsi Cin sonucta, hepsi dandik.
merhabalar ben sy marka j led far kullanıyorum şu ana kadara hem far kalitesi hem de aydınlatmayla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım, dijital far ayarını da yaptırmıştım ilk aldığımda. Yaklaşık 1,5 yıldır çok şükür memnunum; tavsiye ederim. Önceki kullandığım yine Çin markasıydı ama kesinlikle iyi değildi. Ama bu ürün cidden çok farklı. Ayrıca bu ürünün temini ve titiz montajı sürecinde emeği geçen @zulalyol abime de ayrıca tekrardan çok teşekkürler.Selamunaleyküm herkese hsyorlı günler dilerim golf 7 aracım için 7.5 J Led Far Almak İstiyorum. Kesin şu markayı almalısın dediğiniz var mı. Piyasada Çin Taiwan vland sy marka vs bir sürü var önerebileceğiniz hangisi olur teşekkürler şimdiden
Ppf kaplama vs yaptırdınız mı yoksa aynı şekil mi kullanıyorsunuz forumda bir satıcıdan buldum ama garantisiz ürün o yüzden bi sorun yaşarsan diye korkuyorummerhabalar ben sy marka j led far kullanıyorum şu ana kadara hem far kalitesi hem de aydınlatmayla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım, dijital far ayarını da yaptırmıştım ilk aldığımda. Yaklaşık 1,5 yıldır çok şükür memnunum; tavsiye ederim. Önceki kullandığım yine Çin markasıydı ama kesinlikle iyi değildi. Ama bu ürün cidden çok farklı. Ayrıca bu ürünün temini ve titiz montajı sürecinde emeği geçen @zulalyol abime de ayrıca tekrardan çok teşekkürler.![]()
aldığınızda montaj öncesi ppf kaplama yaptırın derim.Ppf kaplama vs yaptırdınız mı yoksa aynı şekil mi kullanıyorsunuz forumda bir satıcıdan buldum ama garantisiz ürün o yüzden bi sorun yaşarsan diye korkuyorum
Ppf yaptırıcam teşekkürlermerhabalar ben sy marka j led far kullanıyorum şu ana kadara hem far kalitesi hem de aydınlatmayla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım, dijital far ayarını da yaptırmıştım ilk aldığımda. Yaklaşık 1,5 yıldır çok şükür memnunum; tavsiye ederim. Önceki kullandığım yine Çin markasıydı ama kesinlikle iyi değildi. Ama bu ürün cidden çok farklı. Ayrıca bu ürünün temini ve titiz montajı sürecinde emeği geçen @zulalyol abime de ayrıca tekrardan çok teşekkürler.![]()
Selamunaleyküm herkese hsyorlı günler dilerim golf 7 aracım için 7.5 J Led Far Almak İstiyorum. Kesin şu markayı almalısın dediğiniz var mı. Piyasada Çin Taiwan vland sy marka vs bir sürü var önerebileceğiniz hangisi olur teşekkürler şimdiden
güvenilir bir satıcı bulamadım hocam. tanıdığınız ve ya bildiğiniz var mı?VLAND marka öneririm
Ef Garage İstanbul . Satıcıya animasyonsuz j far olarak söylerseniz direk vland yollayacaktır.güvenilir bir satıcı bulamadım hocam. tanıdığınız ve ya bildiğiniz var mı?
Merhabalar dijital far ayarı dediğiniz olay nedir?merhabalar ben sy marka j led far kullanıyorum şu ana kadara hem far kalitesi hem de aydınlatmayla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım, dijital far ayarını da yaptırmıştım ilk aldığımda. Yaklaşık 1,5 yıldır çok şükür memnunum; tavsiye ederim. Önceki kullandığım yine Çin markasıydı ama kesinlikle iyi değildi. Ama bu ürün cidden çok farklı. Ayrıca bu ürünün temini ve titiz montajı sürecinde emeği geçen @zulalyol abime de ayrıca tekrardan çok teşekkürler.![]()