Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay & Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merhaba polo life aracımda kodlama yaptim kablosuz wifi seçeneği aktif hatta ilk baglantida kablosuz baglansin mi diye soruyor ama aktif olmuyor menude acmak icin tikladigimda tepki vermiyor. Gps anteni takmadim gps anteni takarsam sorunum çözülür mü?
Hocam hangi işlemleri yaptın önce onları bir yaz
Mib3 lerde carpley i açmak ve navigasyonu aktif edtmek o kadar da kolay bir işlem değil çünkü amatör olarak bis işin yapılması çok ama çok zor uzmanlık isteyen bir konu bu çünkü kablosuz carpleyli açmak Navıgasyon açmak için piyasada en az 5000 gigi bir ücret talep ediliyor

merhaba polo life aracımda kodlama yaptim kablosuz wifi seçeneği aktif hatta ilk baglantida kablosuz baglansin mi diye soruyor ama aktif olmuyor menude acmak icin tikladigimda tepki vermiyor. Gps anteni takmadim gps anteni takarsam sorunum çözülür mü?
Gps anteni olmadan özel bir yazılımla oluyor. Bu yöntemi herkes yapmıyor, aşırı bilgili Vagcomcu arkadaşlar yapıyor.

Sadece kodlama yaptıysanız(doğruysa) gps anteni de şart.

Bozulan mib3 preh veya LG teyp üniteleriniz için benimle iletişime geçebilirsiniz. (Reset sorunu, logoda kalma, ekrana görüntü gelmeme vb...)

Telegram: @strtgos

Geri