Bende de durumlar aynı ilan kaldırılmış acaba aynı satıcıdan mı aldık?
Benim kabloyu aldığım mağaza bu https://tr.aliexpress.com/store/4696067Bende de durumlar aynı ilan kaldırılmış acaba aynı satıcıdan mı aldık?
Benimde 15 günlük süre dolmasına 2 gün kaldı bugün gönderilmezse yarın bende ücret iadesi için anlaşmazlık surecini başlayacağım.Yok farklı mağazaymış https://tr.aliexpress.com/store/1103467383
benim aldığım mağazada buydu. şimdi satıcıyla tekrar görüştüm bir kaçgün daha bekleyin diyor yani oyalıyor ücret iade başlatacağım.
Bu akşam eve gidince başlatacağım. Siz nasıl bir iade süreci başlattınız? Bana Kablo vergiler dahil 2200TL'ye geldi. Kablonun fiyatı 1607TL idi. 1600TL para iadesi başlatmayı düşünüyorum.Bence zaman kaybetmeyin sizde iade başlatın
Ben vergiler dahil 2800 TL verdim kablo ücreti 2200 TL idi parasi iade başlattım fotoğraflar yükledim kabul görülmedi video çekmiştim onu yükledim yanıt bekliyorum...Bu akşam eve gidince başlatacağım. Siz nasıl bir iade süreci başlattınız? Bana Kablo vergiler dahil 2200TL'ye geldi. Kablonun fiyatı 1607TL idi. 1600TL para iadesi başlatmayı düşünüyorum.
DM'den mesaj atabilirmisinizCumartesi teamviewer bağlantısı gönderin kontrol edeyim.
DM Mesaj gönderilemiyor ne saçma bir kısıtlama.Ben vergiler dahil 2800 TL verdim kablo ücreti 2200 TL idi parasi iade başlattım fotoğraflar yükledim kabul görülmedi video çekmiştim onu yükledim yanıt bekliyorum...
Alttaki fotoğrafı göndermiştim kabul edilmedi bende videosunu gönderdimDM Mesaj gönderilemiyor ne saçma bir kısıtlama.
Kablo para iadesi için nasıl resimler gönderdiniz de kabul edilmedi acaba? Bende resim çekip göndermiştim.
O resim kablo hatası değil. Yapilan kodlama o kod Kodlama aralığında yok demek. Benimki kabul edilmiş ve 3 seçenek sunmuşlar iade için. Hata koduyla beraber aktif olmayan butonları resimle benim 4. mesajimdaki gibi.Alttaki fotoğrafı göndermiştim kabul edilmedi bende videosunu gönderdim
Kodlama aralığı dışında diyor hata ekranında desteklemiyor yani. Pusula aracında yerleşik navigasyon varsa oluyor diye biliyorum ben.Yani aracın ilgili modülünde böyle bir yazılım mı yok demek mesela offroadı aktif etmeye çalışıyorum çektiğim fotoğrafta.
Evet Navigasyonu aktive ettim ancak yine izin vermedi kodlamayaKodlama aralığı dışında diyor hata ekranında desteklemiyor yani. Pusula aracında yerleşik navigasyon varsa oluyor diye biliyorum ben.