1.5 tsi motorun devirdaim pompası kronik sorunlu olan önceki devirdaimlerden değil.Su almasında devirdaim pompası vs değişmesi insanın canını sıkmaz![]()
Geri Görüş Kamerası mevcuttur, ayrıca pek çoğu Cam tavanlı olarak gelmişti,Kış paketi gördüm fakat bu modellerde geri görüş kamerası olan hiç ilan görmedim highline modellerde. Ayrıca o yılların broşürlerinide bulamadım Tekrar inceleyip bakacağım bende tek eksiği geri görüş kamerası diye söyleniyordum![]()
Sarı site ilanı (13.cü resim) geri görüş kamerası; https://www.sahibinden.com/ilan/vas...chFilter=false&favoritePreferenceEnabled=trueO zaman süper haber, şimdi daha çok heveslendim 1300-1400 arası güzel hatasız 15-30 bin km arası golfler azda olsa var. Alır gönül rahatlığıyla binerim. Birde şu mercekli farların aydınlatmasını çok merak ediyorum adaptif değiller ama geceyi gündüz eden diye tabir edilen farlar gibi güzel bir aydınlatması vardır umarım![]()
1.5 tsi motorun devirdaim pompası kronik sorunlu olan önceki devirdaimlerden değil.
1.2, 1.4 motorlarınki V kayışından rotasyon gücü alırken 1.5 tsi motorda devirdaim rotasyonunu eksantrik milinden kendine ait bir kayış ile alır termostat ekipman içine dahilidir. Şuana kadar sıkıntı yaşayan duymadık.
Tasarımları tamamen farklı.
Muhtemelen 2020 modellerde vardır.Evet bu aracı bende gördüm fakat favori yaptığım 3 kullanıcaya mesaj attım kış paketi varmış ısıtmalı koltuk vs fakat geri görüş kamerası yok dediler
@ridvan48
Bagaja su alması stop değiştirenlerde yada arkadan darbe alanlarda görülüyor