18 inch Belvedere Jantlar


silvershadow

Emekli
Katılım
6 May 2015
Mesajlar
8,996
Tepkime puanı
1,331
İsim
Murat İNCİ
18" Belvedere Güçlendirilmiş alaşım jantlar

225/40 R 18 lastiklerle uyumludur.

Orijinal GTI Clubsport jantlarıdır.

Renk: parlak alüminyum ve siyah kontür

Ölçüler:

Çap: 7,5x18" (inch)

ET: 49 (offset)

Ağırlığı: 7.60 kg (lastikler olmadan)

Orijinal Artikel numarası: OF 38044

Fiyatı: ( Avrupa ) 2.399 Euro (4 adetten oluşan Seti)

YbRD9k.jpg


38044_01.jpgindir (1).jpgindir.jpg

Ekran Alıntısı.JPG

Orijinal jantlar üretici firma olan Kunzmann'dan satın alınabilir Link burada:

https://www.kunzmann.de/shop/en/wheels-18-inch-rims-belvedere-vw-golf-7-vii-gti-genuine-volkswagen.htm

 
@Negatiwe

Destek için teşekkürler Değerli Serdar Hocam
Ne demek Murat Hocam. Saygılar.

Belvedere (İtalyancada "güzel manzara"), uzakları ya da güzel bir manzara görmesi için bir yapıyı üstten kuşatan ya da yerden yükseltilerek inşa edilen yapı.

Üstü çatıyla örtülü olmakla birlikte bir ya da daha fazla cephesi açık bırakılan belvedere, bir yapının üst bölümünde yer alabileceği gibi, ayrı bir yapı olarak da inşa edilebilir. Genellikle loggia ya da açık galeri biçimindedir. İtalya'da Rönesans'tan beri kullanılmaktadır. Kuzey Avrupa'nın soğuk ülkelerinde ise daha çok bir mimari süsleme öğesidir.

Bu terim bazen Vatikan'daki Belvedere Galerisi ya da Viyana'daki Belvedere Sarayı'nda olduğu gibi, manzaraya bakacak gibi düzenlenmiş bir yapının tümü için de kullanılır. Gazebo da genellikle her yönden açık, ama çoğunlukla tel kafesle çevrilmiş bağımsız bir belvedere'dir.

Belvederelerin en ünlüsü, Papa VIII. Innocentius'a yazlık saray olarak yapılan ve II. Julius zamanında Bramante'nin iki galeri kanadıyla Vatikan'a bağladığı yapıdır. Antik heykelciliğin başyapıtları sayılan Laokoon, Belvedere Apollon'u, Belvedere Antonoos'u ve Belvedere diye nitelendirilen gövde (Torso del Belvedere) bu yapının avlusunda sergilenmektedir.[1]

Çevredeki manzarayı görmek için çimenli şevlerle yükseltilmiş platform veya bir bahçenin, bir parkın ucunda inşa edilen küçük yapılar içinde kullanılır.

Belvedere Sarayı

2Z49Qq.jpg


 

Geri
Üst Alt