Golf 7 Oettinger Spoiler Montaj

İsim
Boeing737
Araç
Golf 7
Arkadaşlar selamlar, aracıma oettinger model spoiler aldım fakat araca uyumsuz gibi duruyor. Oturmuyor sanki araca. Takanlar varsa nasıl taktıkları konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Bir de varsa bu spoilerdan aracına takılı olanlar fotoğrafları eklerlerse iyi olur.

Hocam bende de aynı sorun var. oettinger spoiler aldım 3D bant ile yapıştırdım fakat aracımda ayrıca arka camda yan spoiler çıtaları da var. Bu sebepten ötürü mü tam oturmadı acaba çünkü kanırtmam gerekti takarken ve tam oturmadı 5 gün sonra söktüm zaten? Bilen varsa eğer bilgi paylaşımında bulunmasını rica ediyorum hocamlar

Ekli dosyalar

• IMG_2237.jpeg
    IMG_2237.jpeg
    102.6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2238.jpeg
    IMG_2238.jpeg
    200.8 KB · Görüntüleme: 19
Hocam bende de aynı sorun var. oettinger spoiler aldım 3D bant ile yapıştırdım fakat aracımda ayrıca arka camda yan spoiler çıtaları da var. Bu sebepten ötürü mü tam oturmadı acaba çünkü kanırtmam gerekti takarken ve tam oturmadı 5 gün sonra söktüm zaten? Bilen varsa eğer bilgi paylaşımında bulunmasını rica ediyorum hocamlar
Hocam ben söküp atmıştım sonra gidip 4 parça spoiler taktırdım. Ne olursa olsun orijinali gibi olmuyor. Özellikle bazıları 4 parça üzerine oettinger olduğu için direkt bagaja sacına oturmuyor.

Geri