Golf 8 için telefon tutucu

https://www.golftutkusu.com/topic/3440-sadece-golfe-ozel-arac-ici-telefon-tutucu/

https://www.golftutkusu.com/topic/17764-telefon-tutacagi/

@Tolgakurt yukarıdaki linklerde Golf 7 için öneriler var.
Benim de ürün denemelerinden sonra spigen ( yuvarlak değil ,altıgen yapılı olan) kullanıyorum. Gayet iyi mıknatısı ve güzel duruyor.
https://www.golftutkusu.com/topic/3440-sadece-golfe-ozel-arac-ici-telefon-tutucu/post-223326
spigen-kuel-qs11-arac-tutacagi-manyetik-evrensel-tum-cihazlarla-uyumlu-arac-tutucu-a203-000cg2-jpg.33160

Aşağıda başka tipte bir video var. Sadece görsel olsun diye ekliyorum.

Menfez altta olduğundan alternatif olarak aşağıdakine benzer bir çözüm de bulabilirsiniz.
Golf 8 için konum biraz farklı olduğu için karar sizin.
Teşekkür ederim

Ben linkteki ürünü kullanıyorum ancak maalesef hiçbir yerde stokta kalmamış. Magsafe destekli olduğu için Iphone modellerde Spiegen tutuculara nazaran çirkin mıknatısı telefona yapıştırmak zorunda kalmıyorsunuz. Kılıfın da magsafe destekli olması gerektiğini unutmamak gerek.

[/URL]

Ben linkteki ürünü kullanıyorum ancak maalesef hiçbir yerde stokta kalmamış. Magsafe destekli olduğu için Iphone modellerde Spiegen tutuculara nazaran çirkin mıknatısı telefona yapıştırmak zorunda kalmıyorsunuz. Kılıfın da magsafe destekli olması gerektiğini unutmamak gerek.
klima ızgaralarına zarar veriyor mu, telefonlar ağır malum

En alt sıraya takılırsa destek alıyor. Ben pro max ile kullandım henüz problem olmadı.

Trendyoldan 475 tl ye aldığım telefon tutucu hakkında bilgi vermek isterim. Almadan önce pek detaylı bilgi ve görsel bulamamıştım. Piyasada bir iki satıcıda olan bir model.

1-Model ve üretim Çin.
2-Ürün tamamen plastik ve plastik kalitesi bence 10/6 olabilir.
3-Modelin eklem noktası şuan için sağlam oynamıyor.
4-Modelin araca bağlandığı tırnaklar zayıf, kırılmaya müsait.
5-Ürünün kalite hissiyatı, doku hiisiyatı, işçilik kalitesi 10/5 diyebilirim.
6-Bugün şehir içinde 1 saat kadar kullandım; salınma, bükülme, düşme vb olmadı.
7-Kesinlikle parasının ürünü değil.
Kullanmaya devam edeceğim bakalım ne yaşatacak bize.

Magsafe cihazlar için ön ahtapot parça yerine mıknatıslı başlıklar kullanılabilir . Bu şekilde daha kibar olacağından eminim.

Ekli dosyalar

• IMG_6175.jpeg
    IMG_6175.jpeg
    928.3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6174.jpeg
    IMG_6174.jpeg
    819.1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6172.jpeg
    IMG_6172.jpeg
    562.5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6173.jpeg
    IMG_6173.jpeg
    440.7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6176.jpeg
    IMG_6176.jpeg
    248.8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6177.jpeg
    IMG_6177.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6178.jpeg
    IMG_6178.jpeg
    276.7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6179.jpeg
    IMG_6179.jpeg
    235.8 KB · Görüntüleme: 18
Trendyoldan 475 tl ye aldığım telefon tutucu hakkında bilgi vermek isterim. Almadan önce pek detaylı bilgi ve görsel bulamamıştım. Piyasada bir iki satıcıda olan bir model.

1-Model ve üretim Çin.

Magsafe cihazlar için ön ahtapot parça yerine mıknatıslı başlıklar kullanılabilir . Bu şekilde daha kibar olacağından eminim.
Hayırlı olsun, işinize yarar umarım.
Şu android auto & carplay sağ olsun kullanmaya başlayalı beri telefonu göz önünde tutmaya hiç gerek duymuyorum.

Bu arada, O trim parçasındaki çatlamalar bu üründen sonra oluşmadı iyi ki.
Yoksa iyice üzülürdünüz bu parça zarar verdi diye.

@GolfTutkulu doğru dediniz, acaba bundan mı oldu diye düşünürdüm . Ancak bugün çatlağı el ile iyice inceledim ezilme, esneme yok. Demek istediğim plastik trim sağlam da üzerindeki kaplama çatlamış/kavlamış gibi.
Bu arada tutucunun montaj aparatıda trim çatlatacak kadar güçlü değil. Trimden önce kendisi kırılır :)

1-Model ve üretim Çin.

Merhaba,
Ben de 2 yıla yakındır bunu kullanıyorum. Memnunum çok pratik ürün. Trime geçirmeden önce altına kumaş bant çektim. daha da sıkı geçmiş oldu hem de iz kalması riskini azalttım.

Son düzenleme:

Geri