2024 Yılı Tüvtürk Araç Muayene ve Egzos Emisyon Ücretleri

Şuan tv100 de opus ceo su geılen konuşuyor 1.7 milyar $ yatırım yapacakmış herşey değişecek ekipmanlar değişecek dedi işimiz var…

Şuan tv100 de opus ceo su geılen konuşuyor 1.7 milyar $ yatırım yapacakmış herşey değişecek ekipmanlar değişecek dedi işimiz var…
O $$ masrafları araç sahiblerinden nasıl olsa geri alırlar.

Avrupadaki gibi muhayene (gerçekten muhayene) yapsalar, trafikte gezen 10 aracın 6’si muhayeneden geçemez.,

İşimiz var ki var öyle böyle değil :(

2620 tl Şubat 20 de yaptırdım.
Cam filmli motor no okunamıyor yazdı teknisyen hafif kusurlu geçtim.

O $$ masrafları araç sahiblerinden nasıl olsa geri alırlar.

Avrupadaki gibi muhayene (gerçekten muhayene) yapsalar, trafikte gezen 10 aracın 6’si muhayeneden geçemez.,

İşimiz var ki var öyle böyle değil :(
Olması gereken bu zaten şu çakma merceksiz led farları engelleseler süper olur trafikte kör ediyor resmen

Araç muayenesinde halen kredi kartına komisyon alınıyormu ?

Alınıyorsa komisyon bedeli ne kadar acaba güncelde

Yakın zaman da yaptıran varmı?

Araç muayenesinde halen kredi kartına komisyon alınıyormu ?

Alınıyorsa komisyon bedeli ne kadar acaba güncelde

Yakın zaman da yaptıran varmı?
Hizmet bedeli adı altında alıyorlar ben nakit verdim özellikle sordum fark var dediler. Mahkemeyle parayı geri alanlar var ancak 900tl civarı fazladan dosya masrafı vs ödeyip anca geri alınıyormuş. Komisyon yokmuş hizmet bedeli adı altında soygun.

Hizmet bedeli adı altında alıyorlar ben nakit verdim özellikle sordum fark var dediler. Mahkemeyle parayı geri alanlar var ancak 900tl civarı fazladan dosya masrafı vs ödeyip anca geri alınıyormuş. Komisyon yokmuş hizmet bedeli adı altında soygun.

Peder beyin passatı muayeneye götürcem 10 gün sonra

Tesekkürler

Artık nakit veririz

Yanlız km 470 bin ??

Bu tarz fazla km li araclara orası eskimiş burası yamulmuş o degisecek bu değisecek deyip daraltıyorlarmış?? diyorlar??

Geri