- İsim
- Hasan
- Araç
- 2024 - T-Cross FL 1.0 Tsi Style 115 Ps Dsg
Bu firma nasıl olacak bakalım…
Fiyatlar, yağlanıp güncellenecektir mutlaka. Yağı bol sürseler bari.

.
Bu firma nasıl olacak bakalım…
O $$ masrafları araç sahiblerinden nasıl olsa geri alırlar.Şuan tv100 de opus ceo su geılen konuşuyor 1.7 milyar $ yatırım yapacakmış herşey değişecek ekipmanlar değişecek dedi işimiz var…
O $$ masrafları araç sahiblerinden nasıl olsa geri alırlar.
Avrupadaki gibi muhayene (gerçekten muhayene) yapsalar, trafikte gezen 10 aracın 6’si muhayeneden geçemez.,
İşimiz var ki var öyle böyle değil![]()
Olması gereken bu zaten şu çakma merceksiz led farları engelleseler süper olur trafikte kör ediyor resmenO $$ masrafları araç sahiblerinden nasıl olsa geri alırlar.
Avrupadaki gibi muhayene (gerçekten muhayene) yapsalar, trafikte gezen 10 aracın 6’si muhayeneden geçemez.,
İşimiz var ki var öyle böyle değil![]()
Hizmet bedeli adı altında alıyorlar ben nakit verdim özellikle sordum fark var dediler. Mahkemeyle parayı geri alanlar var ancak 900tl civarı fazladan dosya masrafı vs ödeyip anca geri alınıyormuş. Komisyon yokmuş hizmet bedeli adı altında soygun.Araç muayenesinde halen kredi kartına komisyon alınıyormu ?
Alınıyorsa komisyon bedeli ne kadar acaba güncelde
Yakın zaman da yaptıran varmı?
Hizmet bedeli adı altında alıyorlar ben nakit verdim özellikle sordum fark var dediler. Mahkemeyle parayı geri alanlar var ancak 900tl civarı fazladan dosya masrafı vs ödeyip anca geri alınıyormuş. Komisyon yokmuş hizmet bedeli adı altında soygun.