Hybrid araçlarda egzos muayenesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myMK7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alıyorlar ve sonra iade ediyorlar. Tabii ki gidip başvurmam gerekiyormuş. Git gel zaten komisyon kadar.. al sana açık.. kısaca komisyona devam.

Evet, ben de okudum. Ama maalesef aldılar ve iadesi ile uğraşamam. Astarı yüzünü geçer. Tek yapabildiğim sizleri bilgilendirmek. Nakit ile gidin lütfen…

Merhaba şu an 2022 model golf 8 1.0 etsi aracımın ilk muayenesini yaptırıyorum. Egzoz ölçümünden muafsınız dediler yapmamıza gerek yokmuş bu araçta. Bilginiz olsun

Merhaba şu an 2022 model golf 8 1.0 etsi aracımın ilk muayenesini yaptırıyorum. Egzoz ölçümünden muafsınız dediler yapmamıza gerek yokmuş bu araçta. Bilginiz olsun
Selamlar

Ölçümden muhafız evet ama acaba egzoz sisteminin kontrolü muayene esnasında yapılıyor mu ? Benim aracımda susturucular yerine spor susturucu ve varex var orijinal sistem değil.

Emisyon yapmadıkları için ordan kurtarıyor ama muayene esnasında egzoz sisteminin varlığı bana problem çıkarır mı yoksa aynı muafiyetle devam mı ederim.

bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

Selamlar

Ölçümden muhafız evet ama acaba egzoz sisteminin kontrolü muayene esnasında yapılıyor mu ? Benim aracımda susturucular yerine spor susturucu ve varex var orijinal sistem değil.

Emisyon yapmadıkları için ordan kurtarıyor ama muayene esnasında egzoz sisteminin varlığı bana problem çıkarır mı yoksa aynı muafiyetle devam mı ederim.

bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

Hayır teknik değişiklikten muaf değilsiniz ve ağır kusur olarak muayeneden kalırsınız.

Geri