Havalandırma ızgarası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Egul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emre
Araç
Golf
Merhabalar.
Telefon tutacağı takmak istediğim sırada havalandırma ızgarası kanatları kırıldı. Şimdi bunu değiştirmek istiyorum ancak servis yüksek fiyat verdi. Dışarıya da güvenemiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan var mıdır?

Mk8 2023 1.0 eTSI 110 PS Life DSG Beyaz

Son düzenleme:

Merhabalar.
Telefon tutacağı takmak istediğim sırada havalandırma ızgarası kanatları kırıldı. Şimdi bunu değiştirmek istiyorum ancak servis yüksek fiyat verdi. Dışarıya da güvenemiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan var mıdır?

Merhaba.
Resim yüklermisiniz bi görelim..

Upvote 0
parçalar duruyor ise bence güçlü bir yapıştırıcı ile yapışabilir...

Upvote 0
Merhabalar.

Merhabalar aynı sorun bende de oldu nasıl çözüm buldunuz?

Upvote 0
Golf 8 havalandırma ızgaraları çok dandik hemen kırılıyor benimkide kırıldı önceden kesinlikle süs eşyası telefon tutacağı vb takmamak lazım

Upvote 0
Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun bende de var. Önce sol ızgara kırıldı, şimdi sağ ızgara kırılmış. Konsolun ortasındakilere de bir bakayım dedim, onlarda da hafif hafif çatlamaya başlamış. Muhtemelen 2-3 yıllık golf 8 lerin hepsinde aynı sorun var.
Örnek görseli de koydum. İşaretlediğim yer çatlayıp, kırılıp dökülüyor. Ki arabam 22 model 23 binde henüz, yani çokta kullanmadım. CarPlay olduğu için bu ızgaralara telefonda koyma gereksinimi duymadım. Aklınıza telefon yerleştirmişsindir ondan olmuştur diye bir düşünce gelmesin diye yazıyorum. Buna rağmen böyle yani. Telefon koyanların durumunu düşünemiyorum.
Volkswagen’in amiral gemisi araçlarından biri olan, Volkswageni volkswagen yapan Golf için bu kadar kötü bir plastik tercih etmesi canımı çok sıktı. Önceki arabam 2011 ibizaydı onda bile kat kat kaliteliydi havalandırma ızgarası. Ki telefonda takıyordum ona.
Sonuç olarak önemsiz gibi görünebilir ancak çok gözüme batıyor araç içinde. Bunu servis dışında yaptırabileceğim yada parçayı temin edebileceğim İstanbul’da bir yer biliyor musunuz arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz?
En nihayetinde servise götüreceğiz ancak servis malum dünya para ister buna. O sinirle satarım sanırım.
Ki şunu da düşünüyorum elimizin altında, gözümüzün önünde ki yerde bu şekilde kalitede malzeme kullandılarsa, görmediğimiz yerlerde nelerden kaçmışlardır Allah bilir. Soğuttu beni araçtan. Neredeyse 100 yıllık firmasın. Sanki Çinli no name firma.

Ekli dosyalar

• IMG_9619.jpeg
    IMG_9619.jpeg
    189.8 KB · Görüntüleme: 8
Upvote 0

Geri