Evet dokunduğun zaman verdiği his güzel ama 3 ayda tırtık tırtık olmuş bir direksiyon (6500 km daha) 3 yıl sonra nasıl olur. Ben şuan her dokunduğumda parmağımın ucundaki pürüzlü yapıyı hissediyorum. E nerede kaldı gerçek derinin özelliği güzelliği?yusuf dedi:@asturias
Arkadaşlar ben direksiyondan çok memnunum. Direksiyona tutunca öyle güzel bir his var ki başka hiçbir direksiyonda bu his yok.
Muhtemelen gerçek deri olduğu için. Şahsen bir fiesta yada megane gibi sağlam olmasını istemem. Böyle olsun ben ona iyi bakarım
Bence soyulmadığı sürece kıymetini bilin. :'(
Ürün kullanmaya gerek yok bence. Fiziksel darbe almadıkça fazlasıyla uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.iamalegend dedi:Arkadaşlar,
direksiyon simidi için deri besleyici bakım kremleri var, acaba direksiyonun derisinin ömrünü uzatmak için kullanmalımıyız?
Direksiyonu taktırmadan önce kutusunu açtırıp kontrol etmiştim ve bu kırışıklıkları görmüştüm.Orhan Hoca dedi:direksiyondan şansın bir türlü olmayacak sanırım alper hocam.
daha yeni değiştin normal değil. iki sene oldu neredeyse bende yok. üzülüyorum bu durumları görünce.
@alper32