Golf 8 TSI Kauçuk Paspas Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan figo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf 8 etsi Sahler marka havuzlu paspası
Hepsi...... dan 1365 tl ye aldım.

Malzeme ve uyumu iyi gibi duruyor.
Sadece arka orta kısım bağlantı kısımları hoşuma gitmedi çocuklar oraya ayaklarıyla basarak yırtar gibi duruyor. Bakalım zamanla ne hale gelecek.

Halı paspas kullanımı daha konforlu ama toz toplaması rahatsız ettiği için havuzlu paspas kullanıyorum ben.
Bende eski araçlarımda ve şuandaki aracımda sahler kullanıyorum. Arkadaki o parça kaybolmaya çok müsait. Ama genel olarak kaliteli ürün tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba izmir vosmerden ekim sonunda sıfır golf life aldım ama aracın içinde paspas ve ilkyardım kiti yoktu.Satış danışmanı göndereceğine dair söz verdi. Ben de sormadım daha sonra ilk defa sıfır araç alıyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba izmir vosmerden ekim sonunda sıfır golf life aldım ama aracın içinde paspas ve ilkyardım kiti yoktu.Satış danışmanı göndereceğine dair söz verdi. Ben de sormadım daha sonra ilk defa sıfır araç alıyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı?
Halı paspas olması lazım.kauçuk ekstradan satın alınıyor. İlk yardım kiti konusunda emin değilim

Bir daha hatırlatın hocam.
Sonuç alamazsanız birkaç yere mail atın.
Büyük ihtimalle olumlu dönüş yaparlar.

Halı Paspas + İlk yardım var.

Kauçuk Paspas (5800 TL civarı) + Yangın Söndürme Yok. Bunları ayrı almanız gerekiyor.

Geri