Butce varsa tabiki de highline double yani mib2 en az 20 bin civarı
Rcd330 8 bin civari elinizde var mı bülent abi
Butce varsa tabiki de highline double yani mib2 en az 20 bin civarı
Rcd330 8 bin civari elinizde var mı bülent abi
Hocam araç 2014 model comfortline beklentilerim car play geri görüş kamerası ve bluetooth.Merhaba,
Öncelikle yeni alacağımız multimedya cihazından beklentileriniz nedir ( carplay - geri görüş cam. - Bluetooht vs) Aracınızın donanımı ne?. Highline donanımlı araçlarda altyapı hazır olduğu için tak çalıştır şeklinde kolay çözüm bulunsbiliyor. Aracınızda alt yapı yoksa kablolama, torpido içinde yerleştirmek için torpido içi kesme veya değişimi, USB yoksa, kablo ve USB tesisatı çekilmeli, aynı şey mikrofon için de geçerli. Aracınızın yılını ve donanımını, olmasını istediğiniz özellikleri yazarsanız daha kolay yardımcı olunur.
Alt yapının var olup olmadığını nasıl anlayabiliyoruz ?Merhaba,
Öncelikle yeni alacağımız multimedya cihazından beklentileriniz nedir ( carplay - geri görüş cam. - Bluetooht vs) Aracınızın donanımı ne?. Highline donanımlı araçlarda altyapı hazır olduğu için tak çalıştır şeklinde kolay çözüm bulunsbiliyor. Aracınızda alt yapı yoksa kablolama, torpido içinde yerleştirmek için torpido içi kesme veya değişimi, USB yoksa, kablo ve USB tesisatı çekilmeli, aynı şey mikrofon için de geçerli. Aracınızın yılını ve donanımını, olmasını istediğiniz özellikleri yazarsanız daha kolay yardımcı olunur.
Hocam saolun teşekkür ediyorum tavsiyen içinde ayrica teşekkür ederim.@Bucalee hocam merhabaiar
Oncelıkle aracınız hayırlı olsun cıhaz ısı butce ısı butcen varsa eger mıb2 yada mib2,5 tak derım
Ama cıhazı formdan satıs yapan bır arkadastan almanı tavsıye ederım zaman ın da bende cok arastırdım ve form dan @Oktay_b8_gte agbıden aldım
@HONEY hocamda da vardır bende de vardı aracı satarken cıkarmıstım ama dun sattım
Waatsaptan yazın hocam net bilgi açısından@Oktay_b8_gte hocam yardımcı olabilir misin