Sağolasın...
vallahi artık tırsıyorum eğer orada oturan bir arkadaş var ise :) bir sorsa ne güzel olur... rakamlar inanılmaz yüksek ben cuma sabah başakşehir trafiğe gideceğim KS verin bana üç beş vereyim diyeceğim...

birde plaka ayırtmanın bir süresi varmı örneğin araç diyelim 1 kasım da verilecek şuan alsam bekletiliyor değil mi...
Sistem üzerinden size tahsis ederler istediğiniz plakayı ve aracı alana kadar bekletebilirler herhangi bir sıkıntı yok o konuda

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın kazasız belasız. Bir süre sonra istemsizce retrofit araşıyı başlayacaktır illaki😅😂

:) geminin üstün de iken satın aldık gemi limana demirledi...

Bundan sonra ki süreç kaç gün sürer arkadaşlar...

IMG_2471.jpeg

:) geminin üstün de iken satın aldık gemi limana demirledi...

Bundan sonra ki süreç kaç gün sürer arkadaşlar...

IMG_2471.jpeg
Abi araban öncelikle hayırlı olsun, gemi limana demirlendiği gibi genelde araçların indirilmesi başlanır. 12-15 saat arası bu işlem sürer. İndikten sonra araç otoparkta beklerken gümrük işlemleri yapılır sonrasında bayiye doğru yola çıkar. Tahmini 1 hafta sonra aracınızı teslim alacağınızı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Abi araban öncelikle hayırlı olsun, gemi limana demirlendiği gibi genelde araçların indirilmesi başlanır. 12-15 arası bu işlem sürer. İndikten sonra araç otoparkta beklerken gümrük işlemleri yapılır sonrasında bayiye doğru yola çıkar. Tahmini 1 hafta sonra aracınızı teslim alacağınızı düşünüyorum.

Teşekkür ederim...
O zaman 29 Ekimden önce teslim edilir belki iki bayram yaparım🤭👍

Geri