Golf 7 Porya Hakkında

seni bir şey turbodan süphelendiriyorsa onu da bi kontrol ettir boşluğuna filan baktır en azından sorun yaşamadan önlemini al benim dilim yandı :rolleyes:
Hocam bugün usta rot balansçıya götürerek arabayı tespit ettiler, sol ön lastikteki poryayı değiştirdi ses kesildi. 850 TL malzeme + 400 işçilik

Emin değilim değiştirince anlaşılacak artık. Bendeki ses vuuu vuuu diye aralıklı geliyor. Ses olurken ayrıca gaz pedalında titreşimde başlıyor.

Ayni ses bende de mevcut 90 105 arasi gaz pedalinda da titreşim var rot balans yaptırdim geçmedi tekrar gittim jant egri dediler düzelttirdim geçmedi bugün tekrar gittim arkadaş lastikleri çevirdi bisey bulamadı ama önler hızlı dönmüyor ki nasil duyacak hissedecek onuda anlamadım yola gitti geldi ses yok diyor ben çıktım yola ayni duruyor neyse baska rotcuya gittim oda poryadan olmaz janttan olmaz oyle olsa direksiyon titrer kulaktandir vs wolksvagen ustasina git birine gittim düşündü düşündü anlamadığı kesin eksozdan yapabilir dedi biseyden anladıkları yok gide gide birine yaptiracam artık kesin poryadan ama hangi lastik?

Bende ses yok fakat 100 km/h ile 110 km/h arası titreme var. Hele de bu hızlarda sağlam fren yapınca direksiyon da çok titriyor.

Balansla geçmedi, yeni lastiklerle geçmedi, aklıma porya ve disk geliyor. Haftaya yıllık bakımda göstereceğim ustaya.

Bu arada nokta atışı tespit nasıl yapılır burada var:

Geri