- İsim
- Emre
Teşekkür ederim. Gerçekten değiştiriyor duruşunu. Highline ama 2013 olduğu için led stop ve otm kapanan aynalar eksikti, birini tamamladık [emoji106]hayırlı olsun goruntu cok değişmiş
Teşekkür ederim. Gerçekten değiştiriyor duruşunu. Highline ama 2013 olduğu için led stop ve otm kapanan aynalar eksikti, birini tamamladık [emoji106]hayırlı olsun goruntu cok değişmiş
Zam gelmiştir hocam ben de tanıdık değildim. Kötü olmuş, katlanır ayna istiyordum ben de..Bugun apo ustadan katlanir ayna ve led stop icin fiyat aldim. Katlanir ayna 1800 led stop 1700 dedi .. zam yapmış yada tanidik olmadığımız icin yüksek söyledi.. ikisine 3k deseydi randevu alip gidicektim
Katlanır ayna çinden alınır hocam. Stop için de sahibinden satan yerler var. İkisinin de montajı kolay.Bugun apo ustadan katlanir ayna ve led stop icin fiyat aldim. Katlanir ayna 1800 led stop 1700 dedi .. zam yapmış yada tanidik olmadığımız icin yüksek söyledi.. ikisine 3k deseydi randevu alip gidicektim
Apo usta direk orjinal parça kullanıyor, gelen parçada ayna kapağı ve ısıtmalı ayna da varsa maliyeti yukarı çekiyordur. Çinden gelen ürünlerde kapak ve ayna yok sanırım (olmasına da gerek yok bence).Katlanır ayna çinden alınır hocam. Stop için de sahibinden satan yerler var. İkisinin de montajı kolay.
Burada takan yerler sadece mekanizmayı takıyor. Çinden gelende cam falan da var. Komple set. Takılabiliyor ama öyle bir durumda vergi ödeyerek bile alınır. Alacak olursanız yardımcı olurum.Apo usta direk orjinal parça kullanıyor, gelen parçada ayna kapağı ve ısıtmalı ayna da varsa maliyeti yukarı çekiyordur. Çinden gelen ürünlerde kapak ve ayna yok sanırım (olmasına da gerek yok bence).
[mention=2]Yusuf[/mention] hocam çinden gelen ayna gümrüğe takılıyor mu?
Yaptırıp yaptırmayacağımı netleştirdiğimde sizden yardım isteyebilirim yusuf hocam, teşekkür ederim ilginiz için..Burada takan yerler sadece mekanizmayı takıyor. Çinden gelende cam falan da var. Komple set. Takılabiliyor ama öyle bir durumda vergi ödeyerek bile alınır. Alacak olursanız yardımcı olurum.
@yusuf Abi bilir bunu bence.Katlanır aynanın aliexp. de kargosu 65 dolar civarı tutuyor.Kargo nasıl halloluyor?Satıcı ile iletişime mi geçmek gerekli?