Oncelikle neyin calismadigini ya da arizayi soylerseniz ona gore yardimci olalimHerkese iyi akşamlar.
Aracımda Halojen far vardi comfortline golf.
Cift j led aldim kodlamasini ariyorum bulamadım hiç bir kaynakta. Vcds kablomda var yardimci olur musunuz?
Herkese iyi akşamlar.
Aracımda Halojen far vardi comfortline golf.
Cift j led aldim kodlamasini ariyorum bulamadım hiç bir kaynakta. Vcds kablomda var yardimci olur musunuz?
Kodlama şu noktada lazım oluyor: farları açtığınızda JJ ler sönüyor, kodlama sayesinde farlar açıkken de JJ lerin açık kalması sağlanıyor hocam.Kodlama yapmadan doğrudan tak çalıştır şeklinde kullanıyorum
Bu kodlama ile neyi değiştirmiş oluyoruz?Central electric-09 da adaptasyonda Leuchte4-5 kısmında Standlicht Vorn olan kanalı Standlicht Allgemein yapmanız yeterli
Gündüz farlarının far açılınca sönmesiniBu kodlama ile neyi değiştirmiş oluyoruz?
Sarı renkli yanıyor değil mi?Kodlama şu noktada lazım oluyor: farları açtığınızda JJ ler sönüyor, kodlama sayesinde farlar açıkken de JJ lerin açık kalması sağlanıyor hocam.
Benim sol farda j ledler amerikan park yapınca sarı yanıyor ama beyaz yanmıyor, bu kodlamayla alakalı mıdır yoksa bozuk mudur bilginiz var mı? Sarı yanıyorsa beyazın da yanması gerekmez miGündüz farlarının far açılınca sönmesini
Normal kodlamada beyaz yanıyor. Amerikan kodlama yapılmışsa sarı (sinyaller) yanıyorSarı renkli yanıyor değil mi?