Üretim Yılı 2017 olan Sıfır Lastik Alınır mı?



@MrRush hocam bende 2022 23 Nisan'da tanesi 950 TL den taktırdım aynı lastikleri.Bende memnunum fiyat fayda gibi geldi bana.Diğer premium markalar Continental yada bridgestonelere göre kıyas yapamam tabi..Sadece 2. Kalite asfalt yolda lastik yol sesi biraz fazla gibi.Kazık fren hiç yapmadim ama sıkı frende güzel duruyor son olarak ta patinaja düşmüyor gibi geldi bana.
 
bende falken var önlerde su an 7 bin km oldu, çok iyi lastik. falken fk510 modeli. Ama şu anda tr de aynı ebatta lastik yok kalan 2 yi bulamadım falkende :)) yoksa falken alacaktım yine. su an aynı ebatta michelin ps4s ve pirelli pzerolar 6-7 bin arası adet fiyatı.
 
Lastik çok önemli hocam, iyi araştırmadan girmeyin derim
 
Arkadaşlar hiç kullanılmamış, bayiden 2017 üretimi sıfır lastik alınır mı? 20" jant kullanıyorum bu sebeple lastikler çok pahalı.
Normalde 2022-2023 ler 5-6 bin lira iken tanesi, 2017 üretimi olan lastiğin fiyatı1900 TL. Lastiğin modeli conti sportcontact 6. Aracım su an 35 binde ve lastikler bitmiş durumda.
kauçuğunda bir ömrü olduğundan alınmaz
 
Bir çok farklı lastik kullandım, 2 yılda bir set değiştirmek zorunda kalıyorum neredeyse yaptığım km sebebi ile. Ancak beklemiş bayatlamış lastiği almak istemezdim. Alıp kullanmazdımda aşırı zorunda kalmadığım sürece.
Sonuçta lastik bu, kauçuk parça.
 
iyi bir marka ise goodyear michelin pirelli conti gibi, karanlık güneş görmemiş bir rafta yamuk yumuk stoklanmamışsa alırım çatır çatır binerim.
 

Geri
Üst Alt