L larserhan Katılım 25 May 2016 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 İsim Erhan 25 May 2016 #2 Merhaba, üye tanıtma merhaba bölümünü bulamadığım için kusura bakmayın. Erhan adım istanbuldanım. Dİrek konuya girmek istiyorum. elimde 40bin TL var ve otomatik golf almak istiyorum. Bu fiyata araç bulabilirmiyim dsg li?
Merhaba, üye tanıtma merhaba bölümünü bulamadığım için kusura bakmayın. Erhan adım istanbuldanım. Dİrek konuya girmek istiyorum. elimde 40bin TL var ve otomatik golf almak istiyorum. Bu fiyata araç bulabilirmiyim dsg li?
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,754 Konum İstanbul İsim Yusuf 25 May 2016 #3 @larserhan aramıza hoş geldiniz. Golf 7 bulmanız imkansız. Golf 6 da zor. Sahibinden üzerinden bu kriterlere göre bir arama lazım fikir için.
@larserhan aramıza hoş geldiniz. Golf 7 bulmanız imkansız. Golf 6 da zor. Sahibinden üzerinden bu kriterlere göre bir arama lazım fikir için.
arfkync Katılımcı Üye Katılım 9 Ara 2015 Mesajlar 515 Tepkime puanı 70 İsim aRif 25 May 2016 #4 hocam o fiyatlara ancak golf 6 hasar kayıtlı bulunabilir. ama dsg için biraz daha limit arttırmanız lazım..
hocam o fiyatlara ancak golf 6 hasar kayıtlı bulunabilir. ama dsg için biraz daha limit arttırmanız lazım..