MİB2 Ekran Geri Görüş Sorunu

bmrt95

Üye
İsim
Buğra
Araç
2014 Golf 1.6 TDI Manuel Stage 3
Herkese Merhaba.

Golf 7 aracıma mib2 ekran ve ünite taktım. Ekran bir özellik hariç normal çalışıyor. Araba uykuya geçtiğinde bir sonraki çalıştırmamda bagajdaki logo kamera açılıyor fakat multimedyanın ekranında hiçbir değişiklik olmuyor. Multimedyayı 10sn açma kapama tuşuna basılı tutup açıp kapattığımda ise kamera çalışıyor ve ekrana görüntü geliyor.

Multimedya ayarlarına baktım , vcds ile açılış logosu değiştirme vb işlemleri yapmaya çalıştım düzelmesi için ama bir düzelme olmadı.

VCDS ile kontrol ettiğimde "Infotainment System Wrong Coded" tarzında bir mesaj alıyorum ve yaklaşık 20 adet bitin yanında "ERROR" yazıyor , onun dışında herhangi bir hata göstermiyor.

Sorunun kaynağı veya çözümü ile ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Herkese iyi günler dilerim.

Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende var şuan ???
Evet çözdüm. Kodlama ile ilgili bir problem vardı. VAG kodlama yapan bir yere gittim yanlış hatırlamıyorsam park assist özelliğini kapattı kodlama ile. Ondan sonra normal çalıştı.

Upvote 0
Evet çözdüm. Kodlama ile ilgili bir problem vardı. VAG kodlama yapan bir yere gittim yanlış hatırlamıyorsam park assist özelliğini kapattı kodlama ile. Ondan sonra normal çalıştı.
Araçta orijinal park sensör yok sonradan takılma sensör var zaten park alınca dıt sesi geliyor yanaşınca sensör çalışıyor ama kamera yok senin gibi kapatıp açınca geliyor 10 sn basılı yaptığımda

Upvote 0
Araçta orijinal park sensör yok sonradan takılma sensör var zaten park alınca dıt sesi geliyor yanaşınca sensör çalışıyor ama kamera yok senin gibi kapatıp açınca geliyor 10 sn basılı yaptığımda
Benim aracımda park sensörü olmamasına rağmen kodlandığı için hata veriyordu kamera. Benim problemimi çözen yerin numarası 0506 516 30 94. By Carbon Garage dükkanın ismi , instagramda vagcomankara olarakta bulabilirsin. bi arayıp konuş istersen belki uzaktan bağlantı ile bir şeyler yapabilir.

Üzerinden 2 yıldan fazla geçti hatırlar mı bilemem ama sormakta fayda var bence.

Upvote 0
Benim aracımda park sensörü olmamasına rağmen kodlandığı için hata veriyordu kamera. Benim problemimi çözen yerin numarası 0506 516 30 94. By Carbon Garage dükkanın ismi , instagramda vagcomankara olarakta bulabilirsin. bi arayıp konuş istersen belki uzaktan bağlantı ile bir şeyler yapabilir.

Üzerinden 2 yıldan fazla geçti hatırlar mı bilemem ama sormakta fayda var bence.
Arkadas antalya da carbon garaji ankara da
Uzaktan baglantiyla olabilir

Upvote 0

Tamamdır iletişime geçeceğim çok teşekkür ederim

Upvote 0

Geri