Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sabah aracıma bindiğimde sağ yolcu tarafından aracımın ön camının çatladığını gördüm. Çatlak bir karış kadar geliyor. Ayrıca kaskomda var, bu hasar kaydı olarak yansıyor mu acaba, bilginiz var mı?
Daha önce değişmedi, cam orijinal hocam. Kaskoyu aradım şimdi dedikleri; cebinizden para çıkmadan değişim yapıyoruz, kaskonuz da bozulmuyor ama bedelsiz hasar kaydı işliyor dedi.cam önceden değişmedi yani orijinal ise 1 defaya mahsus olarak kaskodan ücretsiz değişiyor diye biliyorum. Ücret çıkarsada çok çok cüzi bi rakam çıkıyor.
Degistirin hic dusunmeyin, yetkili serviste orijinal cam takilicak, bu aracin degerini dusuren bir sey degilDaha önce değişmedi, cam orijinal hocam. Kaskoyu aradım şimdi dedikleri; cebinizden para çıkmadan değişim yapıyoruz, kaskonuz da bozulmuyor ama bedelsiz hasar kaydı işliyor dedi.
Aynen öyle yapacağım hocam ama Yozgat’ta yetkili servis yok. Burada bi camcıyla konuştum, Vw logolu cam takıyormuş onun içinde ruhsattan evrakları filan istedi ama tam emin değilim orijinal olduğuna.Degistirin hic dusunmeyin, yetkili serviste orijinal cam takilicak, bu aracin degerini dusuren bir sey degil
Benim bildigim orijinal cam yetkili servis dışında bulunmuyorAynen öyle yapacağım hocam ama Yozgat’ta yetkili servis yok. Burada bi camcıyla konuştum, Vw logolu cam takıyormuş onun içinde ruhsattan evrakları filan istedi ama tam emin değilim orijinal olduğuna.
Kasko ile anlaşmalı firmalar yetkili servisten orijinal cam siparişi vererek değişim yaparlar. Arkadaş için naçizane tavsiyem sürekli cam değişimi yapan bir firmada camını değiştirmesi yetkili servis bu işi eline yüzüne bulaştırabilir.Benim bildigim orijinal cam yetkili servis dışında bulunmuyor
yozgata yakin kayseri aykanda polo ve golf icin degistirdim, bi sorun yasamadimKasko ile anlaşmalı firmalar yetkili servisten orijinal cam siparişi vererek değişim yaparlar. Arkadaş için naçizane tavsiyem sürekli cam değişimi yapan bir firmada camını değiştirmesi yetkili servis bu işi eline yüzüne bulaştırabilir.