Merhabalar herkese. Bizim oralarda "eşekten düşmeyen eşekten düşmenin acısını bilmez" derler. Bu yüzden süreçle ilgili durumu size bildirmek istedim.
17 martta aracımı servise götürdüm. Aracın bakımı yapılırken st ile görüştüm ve ellerinde araç olup olmadığını sordum. Ne yazık ki araç olmadığını ancak boşa çıkan araç olursa haber edeceğini söyledi. 20 martta Golf imprassion bir aracın boşa çıktığını, aracın üretiminin tamamlandığını ve talep etmem durumunda opsiyonlayabileceklerini söyledi. Tekrar görüşmeye gittim. 713 bin liste fiyatı, 15 bin gümüş gri için renk farkı ve koruma paketi için de 20 bin talep edildi ve kabul ettim. Mart sonu gemi programına muhtemelen yetişeceği söylendi. Olmazsa bir sonraki gemide geleceği ifade edildi. Ne yazık ki mart sonu gemiye yetişmedi ve bu son gemide aracım geldi. Tek sıkıntım, araç gelirse diye hemen aracımı satmak oldu. Bugün de çok şükür faturam kesildi, haftaya teslim bekliyoruz. Bu arada nisan ayındaki her iki zamdan da etilendim ve toplamda 804 bin liraya araç sahibi oldum. Bayi ve st ile de şeffaf bir süreç izledik. Opsiyonlarken gelecek zamlardan etkileneceğim söylenmişti, beklenmeyen aynı ayda iki zam gelmesi oldu.
Kısacası üretimi tamamlanmış bir araca yaklaşık 45 günde sahip oldum.
Bekleyenlere sabır, aracı gelenlere mutluluklar diliyorum. Kazasız belasız binmek nasip olsun.