Nasıldı sizce test sürüşüDış görünüş olarak A3 çok daha iyi gözüküyor ancak fiyat farkına değermi?
Sahibinden ilanlara bir baktım gerçek piyasası nedir bilmiyorum ama 1700 1900 verilcek araç degil 2 gün önce 400km yol yaptim kiralik A3 sedan 35 le.
Tabiki a3 golf8 leArkadaşlar merhaba, golf 1.2 tsi manuel aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Siz olsanız audi a3 1.5 mi golf 8 1.5 mi tercih ederdiniz?
Ben Tiguan kullanicisiyim, a3 18 jantlarla bana sert konforsuz geldi, üzerinde kötü kışlik lastik vardi ondan kaynaklı olabilir çok yol sesi aliyordu. Motor ve dsg aynı zaten. Bana hitap etmedi, göreceli zevk.Nasıldı sizce test sürüşü
A3 zaten Audi biniyorum demek için alınır sadece. Onun dışı Golf daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.uzun zamandır araç değişikliği için araştırma yapıyorum ev halkı a3 için diretti neyse dün biraz zamanımız vardı esenyurtta dod açıktı 2024 model a3 hb vardı gideyim bir bakayım dedim içine bindim koltuğu ayarladım falan filan şunu belirteyim a3 aracı tamamen hayatımızdan çıkardık mk8 aracımda ön koltuğu ayarlayınca arka koltuğa geçtiğimde rahat bir şekil oturuyorum ama a3 de hem çok dar hem basık hemde kafam değiyor bir bunaltı geliyor insana…
uzun süredir golf kullanan birisi olarak hb aracımı satıp yine hb alacaksam golf harici araç almam bizim araçlar bana göre ( boy kilo vs ) çok çok iyi…
2024 mk8,5 rline vardı ona bindim yani evet bu diyebildim genel olarak belki ileride mk8,5 geçiş yapabilirim…
Bu arada dod aracıma 1.590₺ fiyat verdi…
bence golf almalısın…
A3 zaten Audi biniyorum demek için alınır sadece. Onun dışı Golf daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.
Audi aldın mı bakımı, parçası, arızası her şeyi çok daha pahalı olacağını da atlamamalıyız bence. Kayda değer bı fiyat farkı oluşacak.
8.5 r-line benim de keşkelerimden ama parası da maaleseflerimden