Golf 8 mi A3 mü?

Golf 8 1.5 mi, Audi a3 sline 1.5 mi

• Golf 8

Kullanılan: 31 24.6%
  • Audi A3

Kullanılan: 95 75.4%

• Kullanılan toplam oy
    126

Dış görünüş olarak A3 çok daha iyi gözüküyor ancak fiyat farkına değermi?

Sahibinden ilanlara bir baktım gerçek piyasası nedir bilmiyorum ama 1700 1900 verilcek araç degil 2 gün önce 400km yol yaptim kiralik A3 sedan 35 le.

Dış görünüş olarak A3 çok daha iyi gözüküyor ancak fiyat farkına değermi?

Sahibinden ilanlara bir baktım gerçek piyasası nedir bilmiyorum ama 1700 1900 verilcek araç degil 2 gün önce 400km yol yaptim kiralik A3 sedan 35 le.
Nasıldı sizce test sürüşü

Bende yeni A3 u görünüş olarak beğeniyorum ama Golf 8 i alirdim.Cunku Golfun piyasasaki konumu algisi A3 ten daha önde.Ayrica tüm incelemelerde A3 un eskisine gore cok daha özensiz iç malzemelerinin kalitesiz oldugundan bahsedilmekte.Havalandirma izgaralari kapi acma kollarinin hoş olmadığı ve aşırı yol sesi aldığı anlatılıyor...

Yeni kasa sadece arkadan güzel önden zorlama olmuş o da değmez bence 2020 model kafi A3 için 3.5 tfsi ideal olabilir

Tartışmasız a3 bence de. Sadece yol tutuşu ve sürüş zevki için bile a3 derim.

VAG tarihinin en yakışıklı hatchbackidir yeni A3 (7 den sonra).Çok şık tasarımı,sade iç dizaynı agresif ön tasarımı muazzam görünüyor.Ayrıca sline,s donanımlarında gelen krom ve piano black eklentileriyle çok yakışıklı.Golf 8 daha sünük ve alışılagelmedik sadelikten uzak bir tasarımla A3'ün baya bir gerisinde.Neredeyse hergün bir RS3 dönüşüm A3 görüyorum,her seferinde daha şık duruyor.Aralarındaki fiyat farkına değer.Ayrıca RS3 farlarda araç açılınca sırayla R,S ve 3 sonrasında yarış bayraağı çıkması beni benden alıyor.Sedan modelindense hatchback modelini tercih ederdim.
ektedir:

Ekli dosyalar

• a3 22.jpg
    a3 22.jpg
    10.4 KB · Görüntüleme: 12
A3 güzel de küçük görünüyor. A3 golf 8’den daha çok tuttu sanki daha çok görüyorum. Ama o kadar parayı küçük bir araca vermek bilemiyorum

uzun zamandır araç değişikliği için araştırma yapıyorum ev halkı a3 için diretti neyse dün biraz zamanımız vardı esenyurtta dod açıktı 2024 model a3 hb vardı gideyim bir bakayım dedim içine bindim koltuğu ayarladım falan filan şunu belirteyim a3 aracı tamamen hayatımızdan çıkardık mk8 aracımda ön koltuğu ayarlayınca arka koltuğa geçtiğimde rahat bir şekil oturuyorum ama a3 de hem çok dar hem basık hemde kafam değiyor bir bunaltı geliyor insana…
uzun süredir golf kullanan birisi olarak hb aracımı satıp yine hb alacaksam golf harici araç almam bizim araçlar bana göre ( boy kilo vs ) çok çok iyi…
2024 mk8,5 rline vardı ona bindim yani evet bu diyebildim genel olarak belki ileride mk8,5 geçiş yapabilirim…
Bu arada dod aracıma 1.590₺ fiyat verdi…

bence golf almalısın…

mk7 veya 7.5 ile 3. nesil (2016-2020) a3 tercihinde seçim golf'ten yana; sonrası için ise a3 tercih edilmelidir. bu öneride gerek son nesillerde golf'te malzeme ve kalite tercihleri, gerek VAG grubunun marka konumlandırması büyük etken.

uzun zamandır araç değişikliği için araştırma yapıyorum ev halkı a3 için diretti neyse dün biraz zamanımız vardı esenyurtta dod açıktı 2024 model a3 hb vardı gideyim bir bakayım dedim içine bindim koltuğu ayarladım falan filan şunu belirteyim a3 aracı tamamen hayatımızdan çıkardık mk8 aracımda ön koltuğu ayarlayınca arka koltuğa geçtiğimde rahat bir şekil oturuyorum ama a3 de hem çok dar hem basık hemde kafam değiyor bir bunaltı geliyor insana…
uzun süredir golf kullanan birisi olarak hb aracımı satıp yine hb alacaksam golf harici araç almam bizim araçlar bana göre ( boy kilo vs ) çok çok iyi…
2024 mk8,5 rline vardı ona bindim yani evet bu diyebildim genel olarak belki ileride mk8,5 geçiş yapabilirim…
Bu arada dod aracıma 1.590₺ fiyat verdi…

bence golf almalısın…
A3 zaten Audi biniyorum demek için alınır sadece. Onun dışı Golf daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.

Audi aldın mı bakımı, parçası, arızası her şeyi çok daha pahalı olacağını da atlamamalıyız bence. Kayda değer bı fiyat farkı oluşacak.

8.5 r-line benim de keşkelerimden ama parası da maaleseflerimden

A3 zaten Audi biniyorum demek için alınır sadece. Onun dışı Golf daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.

Audi aldın mı bakımı, parçası, arızası her şeyi çok daha pahalı olacağını da atlamamalıyız bence. Kayda değer bı fiyat farkı oluşacak.

8.5 r-line benim de keşkelerimden ama parası da maaleseflerimden

bu yıl içinde olur ise ilk etapta ben style alabilirim rline için maddi anlamda zorlanırım..

A3'ün eski kasası kalite olarak segmentinin çok üzerindeydi. Yeni kasası kalite olarak golf kadar bile iyi değil. Kaldı ki maalesef her paketinde gelen deri koltukları tam bir facia. Deri kalitesi oldukça düşük, deriler nefes almıyor. Arabayı sıfır aldığınızda üzerinde gelen naylona oturmuş gibi terletiyor. Seçim yaparken koltuk faktörünü de göz önünde bulundurmak lazım çünkü a3 aldığınızda sırt ve kalça teri artık hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olacak. Tasarım olarak ise edecek tek bir lafım yok makyajsız olanlarının tasarımı muazzam. Her şeye rağmen sıfır 8.5 life vs. alacağıma gidip 2023 model dolu bir A3'ü her türlü tercih ederim.

Geri