🔺▫️Golf 8 İmpression & Life Kör Nokta Uyarı Sistemi Retrofit "Türkiye'de İlk"

Abi bu ürünü siteden baktıgımda Türkiye gönderimi yok diyor nasıl aldın bunu :)

satıcıya mesaj at yolluyor genelde, yollamaz ise bazen yapıyor böyle çin inadı:) başka bir satıcıdan alabilirsin...
ayrıca gümrükten geçecek ücreti biliyorsundur herhalde bunları anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum ama ufak bir hatırlatma, limit üstünde ise ayrı ayrı ödeme çift kargo...

merhabalar.2024 8.5 life için bir gelişme var mı acaba kör nokta için.

merhabalar.2024 8.5 life için bir gelişme var mı acaba kör nokta için.

Ben yazdım bunu bir konuda parayı verdikten sonra Ender Elektronik her şeyi yapıyorlar...

Yaklaşık 35k + kodlama...

Son düzenleme:
teşekkürler metinkar. ender elektronik nasıldır.çok fazla yer sökülür mü acaba.ileriye doğru sorun olur mu.deneyimi olan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.

teşekkürler metinkar. ender elektronik nasıldır.çok fazla yer sökülür mü acaba.ileriye doğru sorun olur mu.deneyimi olan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.

Rica...
Şuan yazdığın konuyu incelersen nereler sökülüyor neler yapıyor fotoğrafları mevcut zaten ben iki aracıma da yaptım oradan net karar verebilirsin...
Herkesin yıllardır araçlarına yaptırdığı bir uygulama memnun olmama ihtimali yok...
Karar sana ait...

Hocam konuyu hortlatıyor olacağım ama şimdi ben daha yeni lIfe paket sıfır Golf aldım. Opsiyon olarak bile seçtirmedikleri için alamadık kör nokta.

Ender elektronikte bunu yaptırsak araç garanti dışı mı olur onu merak ediyorum.

Sonuçta kablo ekleniyor servis dışında ve şasi numarasında olmayan parçalar eklenecek, bu yüzden bilemedim.

Aracı da en az 3 sene kullanacağım. Taktırmak istiyorum bu sebeple. Keşke satarken bu opsiyonu sunsalardı.

Servis parasını versek takar mı ? Onlar taksa garanti dışı olmaz heralde ama orada fiyat ne olur onu kestiremiyorum. Takamayız derler zaten diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam konuyu hortlatıyor olacağım ama şimdi ben daha yeni lIfe paket sıfır Golf aldım. Opsiyon olarak bile seçtirmedikleri için alamadık kör nokta.

Ender elektronikte bunu yaptırsak araç garanti dışı mı olur onu merak ediyorum.

Sonuçta kablo ekleniyor servis dışında ve şasi numarasında olmayan parçalar eklenecek, bu yüzden bilemedim.

Aracı da en az 3 sene kullanacağım. Taktırmak istiyorum bu sebeple. Keşke satarken bu opsiyonu sunsalardı.

Servis parasını versek takar mı ? Onlar taksa garanti dışı olmaz heralde ama orada fiyat ne olur onu kestiremiyorum. Takamayız derler zaten diye düşünüyorum.

Öncelikle merhaba;

Sonradan takılan ve orjinal olan hiç bir şey garantiyi bozmaz kanunda yazıyor, lakin sonradan takılan orjinal olmayan her şey garantiyi bozar…

bu kanunu okumalı her marka araç sahipleri kanun değişene kadar olay bu…
https://www.golftutkusu.com/topic/20279-blok-muafiyet-kanunu/

Benim kadar aracına uygulama yapan yoktur bugüne kadar kimse çıkarmadı çıkarırsa mahkeme orada…
Ender E. yada diğerleri binlerce araca uygulama yapmıştır bir tane araç için garanti dışı kaldı diye birşey duymadım…

Kalbinden ne geçiyorsa bütçen de var ise düşünme yaptır gitsin birdaha mı gelecez dünyaya boşver😉

Senin araç nedir golf8 mi golf8.5 mu !

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba;

Sonradan takılan ve orjinal olan hiç bir şey garantiyi bozmaz kanunda yazıyor, lakin sonradan takılan orjinal olmayan her şey garantiyi bozar…

bu kanunu okumalı her marka araç sahipleri kanun değişene kadar olay bu…
https://www.golftutkusu.com/topic/20279-blok-muafiyet-kanunu/

Benim kadar aracına uygulama yapan yoktur bugüne kadar kimse çıkarmadı çıkarırsa mahkeme orada…
Ender E. yada diğerleri binlerce araca uygulama yapmıştır bir tane araç için garanti dışı kaldı diye birşey duymadım…

Kalbinden ne geçiyorsa bütçen de var ise düşünme yaptır gitsin birdaha mı gelecez dünyaya boşver😉

Senin araç nedir golf8 mi golf8.5 mu !

8.5 hocam.

Golf8 ürünleri de Golf8.5 ile uyumlu, parçaları tedarik edersen avantajlı olursun…

Burada sfd2 kilidinin açılması ve montaj yüksek olur bunlarıda karşılarım sorun yok dersen hayırlı olsun demek düşer…

Öncelikle @İlker34 ile görüşüp fiyat alırsın sonrasından @enderelektronik ile görüşüp fiyat alırsın hangisi seni tatmin edecek ise oraya yaptırırsın…

Geri