Bu soru baya eski

belki çözüm bulmuşsunuzdur ama benim nacizane fikrim orjinalden daha iyi ses ve orjinal gibi olacağı için focal inside tabiki,ayrıca size lazım olan koaxial değil,belki bilmiyorsunuz diye söyliycem koaxialler tweeter ve hoparlör tek yerde olanlar,yinede kullanılabilir fakat üstte orjinal tweeterlarınız farklı frekans altta koaxiallerin tweeterları farklı frekans çalacağı için güzel bir şey çıkmayacak ortaya.Koaxialler genelde arka kapılarında tweeter olmayan araçlarda kullanılıyor,ben onu bile sevmiyorum çünkü tweet sesleri üstten kulak hizasından gelmeli,aşağıdan gelince üstte dediğim gibi güzel birşey çıkmıyor.En iyisi hoparlör-tweeter ayrı ayrı,önde çoğu araçta sıkıntı olmuyor çünkü tweet yeri genelde var,arka kapıda yeri olmasa bile pançla delik delip uygulama yapmak ama sizin araçta buna gerek yok zaten tweet yeri var diye biliyorum,dolayısıyla sizin almanız gereken 2 takım tweet ve hoparlör ayrı olan set,araçtada yanılmıyorsam Harman ünite var,sub çıkışını aktif ederek stepne içi bas destekli tadından yenmez