Malesef halledemedim daha en yalın zamanda halledicem inşallah ama 10 k fiyat aldığım yere güvenemedim vag markete sordum vland marka dedi alan varmı ordan ?Ne yaptın stopları halledebildin mi…
Malesef halledemedim daha en yalın zamanda halledicem inşallah ama 10 k fiyat aldığım yere güvenemedim vag markete sordum vland marka dedi alan varmı ordan ?Ne yaptın stopları halledebildin mi…
Malesef halledemedim daha en yalın zamanda halledicem inşallah ama 10 k fiyat aldığım yere güvenemedim vag markete sordum vland marka dedi alan varmı ordan ?
Magnetti marelli 22 k fiyat aldım şimdi bal garajdan montaj ücreti bekliyorum cuma günü taktıra bilirim bütçeme uyarsa@Atesci taktı ama onun ki kaliteli 22k küsür şuan zamanlanmış olması gerek…
Malesef halledemedim daha en yalın zamanda halledicem inşallah ama 10 k fiyat aldığım yere güvenemedim vag markete sordum vland marka dedi alan varmı ordan ?
Bilgi için teşekkür ederim evet güzel fiyat aldım bakalım şimdi montaj için bekliyorumVagmarketteki vland değil Tc çin malı hocam.
Fiyat çok güzel bu arada hayırlı olsun
Maher-Labo uzak doğu ürünleri hocam, yedek parçacıyım bunları getiren firmalarla çalışıyorum.Merhaba, arabayı aldığımdan beri IQ Light Stop retrofiti ben de düşünüyorum. Yedek parça satan bir kaç yere ulaştım. Ekteki görselde 2-3 marka var. Magnetti zaten tercih edilmesi gereken birinci ürün fakat maliyeti düşürmek adına diğer markalar tercih edilebilir mi?
MAHER isimli marka sitedeki bilgiye göre İzmirde kurulmuş yerli üretim. LABO marka hakkında çok bir şey bulamadım.
Forum içinde bu markalardan kullanan var mıdır?
Merhaba, arabayı aldığımdan beri IQ Light Stop retrofiti ben de düşünüyorum. Yedek parça satan bir kaç yere ulaştım. Ekteki görselde 2-3 marka var. Magnetti zaten tercih edilmesi gereken birinci ürün fakat maliyeti düşürmek adına diğer markalar tercih edilebilir mi?
MAHER isimli marka sitedeki bilgiye göre İzmirde kurulmuş yerli üretim. LABO marka hakkında çok bir şey bulamadım.
Forum içinde bu markalardan kullanan var mıdır?
abi bugün akdeniz bölgesinde bir toptancı ile görüştüm. Kendisi magnetti olduğunu söyledi. VW AG parça için iç takımlara adet başı 10.000, Magnetti için adet 5.500 TL diyor. Magnettide sağ ve sol dış stoplar elinde yok. Magnettide ondaki fiyat piyasaya göre çok altta. Bilemedim bu işi![]()
Abi görüştüm metin abi ile desteğin için teşekkür ediyorum. Aracımda sadece soketlere bakmak gerek. Mantıken senin impression retrofitinde aldığın soketlerden bana da gerekiyor. Onları da gerekirse ben temin ederim dedi sağolsun.Metin abin (beyaz garaj) ile bir görüşsene forumdan aradığını ilet 0 (544) 859 13 58 o sana daha net bilgi verecektir benim de selamımı söyle o sana temin eder…
en son @Atesci iki set almıştı.
Abi görüştüm metin abi ile desteğin için teşekkür ediyorum. Aracımda sadece soketlere bakmak gerek. Mantıken senin impression retrofitinde aldığın soketlerden bana da gerekiyor. Onları da gerekirse ben temin ederim dedi sağolsun.
diyeceğiz abiServisten alır o tanıdıkları var…
O zaman hayırlı olsun mu diyoruz şimdi ne oldu![]()
ne kadar fiyat verdi acabaAbi görüştüm metin abi ile desteğin için teşekkür ediyorum. Aracımda sadece soketlere bakmak gerek. Mantıken senin impression retrofitinde aldığın soketlerden bana da gerekiyor. Onları da gerekirse ben temin ederim dedi sağolsun.