Golf 7 2014 orjinal teybe Bluetooth ekleme


semihk01

Yeni Üye
Katılım
5 Ocak 2023
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Konum
Adana
İsim
Semih kalkan
Araç
Golf 7
Merhaba arkadaşlar. Golf 7 2014 aracımı yeni aldım. Bu teybe Bluetooth eklenebiliyor mu sonradan? Direksiyonda telefon tuşu vs. var 2015 modelde aynı teyp olup onda Bluetooth olup 2014 te olmaması garip değil mi.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20221227_113303.jpg
    IMG_20221227_113303.jpg
    337.4 KB · Görüntüleme: 77

Hadi Bluetooth u geçtik, usb bellek bağlama imkanı da yok. Aracı ilk aldığımda çok garipsemiştim.
6.5 inç Çinli media sistemine geçerek çözüm bulmuştuk.
 
Yeni media almaktan başka çözüm yok sanırım
 
Burada iki çözüm var ama hepsi medianın değişmesinden geçiyor. Değişmen durumunda hangisi ile yola devam edeceksin? Ucuz maliyetli olan Çinli media mı? Yoksa daha pahalı olan ama hem büyük ekranlı, carplay ve bluetooth olan çözümle mi? Tamamen bütçe meselesi.
 
Aslında aux varsa farklı çözüm olabilir.
aux bluetooth, kaliteli ses aktarıcılar orjinal sesi bozmadan çözüm sağlar.
 
çin malları ve bu tip usb olanları pek öneremeyeceğim, bana pek kalite hissi vermiyor.
ben evdeki ses sistemime https://www.hepsiburada.com/tp-link...-1-kablosuz-cevirici-audio-adaptor-p-bd803771
tplinkin şu cihazını almıştım, bendeki sistem üst seviye olduğundan bu tplink bile ses değişimini hissettiriyor, seste bir kısıklık ve boğukluk hissediyorum.
logitech vardı onu alsaydım keşke dedim, kullandıktan sonra.
amaç ses sistemi orjinal ses kalitesi kalsın çinli medyaların sesi beni tatmin etmez derseniz bu cihazlarda iyi birşey almalısınız.
 
Aslında aux varsa farklı çözüm olabilir.
aux bluetooth, kaliteli ses aktarıcılar orjinal sesi bozmadan çözüm sağlar.
Hocam böyle cihazlar kullanmak istemiyorum. Aslında auxta işimi görüyor ama direksiyondaki telefon tuşunu falan kullanmak istiyorum. Çağrı falan geldiğinde telefona dokunmadan cevaplamak telefon bilgileri göstergeye gelsin istiyorum. Onun içinde medya değişimi şart sanırım
 
güzel cihazmis tek sıkıntı orjinalden bayağı uzak bir görüntü var sonradan takıldığı belli oluyor bende de bluetooth yok auxla bağlıyorum telefon çalınca sesim zor duyuluyor kabloyu çıkarmak zorunda kalıyorum ayrica sürekli kablo çıkar tak sevmedim
 
Hem çinli hem higline orj. media kullanan biri olarak. 2015 sonra sanırım aynı ekran boyutunda BT ye sahip orj. vw cihazlarına geçerek + mikrofon tesisatı ile güzel bir tercih olabilir. Çinli vw (rcd330) lara geçseniz geri görüş-carplay-mikrofon üstünde(tesisat ihtiyacı yok) bunlar artıları ama radio kalitesi düşüyor mfa(orta ekran,kadran) şarkı bilgileri gelmiyor. araç durumu gözükmüyor gözükenlerde fake gözüküyor sadece hata verince yazmıyor (radioda yazmıyor ama mfa da yazıyor). Eğer araca uzun vade binecekseniz bütçeyi toplayıp higline orj. üniteye geçin %100 sorunsuz carplayli-bt-geri görüş sağlarsınız kalite kaybınız olmaz. Tabi yine tercih sizin. Ben aşama aşama hepsini kullandım aklınıza takılan bir şey olursa sorun lütfen. Ek olarak android medilardan bence uzak durun illaki uyumsuzluk oluyor araç ayarları-gizli özellik kodlamalarında vs. kendimde kullandım pişman oldum
 
Sadece bt modülü alıp bu ekrana para harcamaya değeceğini düşümüyorum. RCD 330 diye geçen car playli golf 7,5 ekranını almanızı öneririm.
 
instagram bluetooth modül yazın.
 

Geri
Üst Alt