Eksi (-) dereceli havalarda silecek suyunun gelmemesi, far yıkama mekanizmasının donması


Recep_Gul

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
14 Tem 2018
Mesajlar
2,637
Tepkime puanı
2,920
Konum
Berlin
İsim
Recep
2 kıştır aynı problemi yaşıyorum, far yıkama mekanizması mı donuyor ne oluyor anlamadım, arka silecek suyu normal şekilde çalışırken ön cam ve far yıkama motorlarından su gelmiyor.

Soğuğa dayanıklı antifriz'li silecek suyu koymama rağmen oluyor bu.

Ve far yıkama mekanizması yarıda takılı şekilde duruyor. Sizlerde de aynı problem var mı?
 
Son düzenleme:
Sorun bendede oluyor şöyle yapacaksınız. kış gelmeden önce antifiriz kullanmaya baslayacaksınız ve kaliteli olacak. mavi suyu görene kadar emin olun ve far yıkamanın calıstığından emin olun gündüz yapmayın yada gündüz ise el ile açın ve far yıkayın. ben kodladım ilk yıkamada xenon larda yıkanıyor.
 
Upvote 0
Benimde değişik bir sorunum var donma değil ama silecek suyu basınca su direk gelmiyor silecek çalışıyor kuru kuru bir tur atıyor su nazlı nazlı arkadan sonradan geliyor. O sırada silecek kuru kuru bir tur atıyor çok sinir bozucu bir durum. Bu sileceği saklama özelliği de kafasına göre bazen içeri aldığında sileceği arabayı park edince çıkartıyor. Bazen arabayı park ederken bazen dışarı almıyor kafasına göre çalışıyor.
 
Upvote 0
ilk basınc düşüklüğü bende de oluyor özellikle yazın aracı cok az kullandığım zamanlarda fakat rutin kullanımda yaşamıyorum. içeri alma belirli bir km nin üstünde v.s olması lazım dikkat etmedim :(..
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt