Golf Comfortline Led Far Değişimi


postosmoss

Yeni Üye
Katılım
22 Kas 2022
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Konum
İzmir
İsim
Mehmet
Araç
Golf
Selamun aleyküm arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum. Biliyorum forumda bununla ilgili konular var fakat istemiş olduğum cevabı bir türlü bulamadım o yüzden kusura bakmayın :)
2018 Model Golf Comfortline aracım var, Rabbim kaza bela vermesin araçtan çok memnunum fakat muzdarip olduğum bir konu var :)

Aracın üzerinde şuan fabrika çıkışlı Halojen farlar mevcut ben bu farları Çift J Led veya U Led farlar ile değiştirmek istiyorum. İnternette bu işi yapan birçok yer var fakat ben sorun çıkarmaması adına Taiwan malı yani çakma ürünler istemiyorum. Orijinal çıkma parça olarak led farları buldum fakat konuştuğum kişi sadece farla olmayabilir bunun için ekstra beyin, soket, ünite vs alman gerekir tarzı şeyler söyledi, kimisi de gerek yok farları alman yeterli olur tarzında konuştu. İnternette ve forumlarda çok araştırdım fakat yine de net bir cevaba ulaşamadım ne yazık ki.

Şimdi ben bu led farları aldım diyelim değiştirmem gereken, ekstra almam gereken şeyler nelerdir? Aracın şuan için kullandığım herhangi bir özelliği vs pasif olur mu? Arıza ışığı yakar mı? Muayeneden geçer mi?... Gibi aklıma takılan bir çok soru var.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim, şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.
 

Geri
Üst Alt