Dijon dan Madrid Jantlara Geçiş :)


Ender

Moderatör
Katılım
28 Haz 2015
Mesajlar
5,932
Tepkime puanı
4,483
Konum
Alanya
İsim
Ende Hoca
Araç
Golf 7 1.6 TDI Highline Trp. + MK 7,51.4 TSİ Golf R line + GTI 2.0 300 hp MK5 + MK6 ...
Merhaba Sevgili Golf Tutkunu Dostları;

Aracımda 'orjinal ' olarak Değişim yapmayı seven birisiyim. Jantlar için değişim uzun zamandır düşündüğüm bir konuydu. Lakin Orjinal Durban  Jant düşündüğümden Fiyatının son derece pahalı ve Piyasada Uygun fiyatlı temiz olarak 2. elide bulunmadığından farklı arayışlara girdim.Bir Ara Dijon Jantlarımı Gunmetal Pilasti Dip boya iişlemiuyguladım 5-6 ay da bu değişiklikle devam ettim. İçimdeki jant değişikliği isteği sönmeyince;Son olarak bugün itibariyle 17 '  ''Dijon'' Jantlarımı yine 17 '  ''Madrid'' Jantlarla değişim Gerçekleştirdim.vÖnce çok Hoşuma gitmemişti Bu Madrid JAntlar ama Taktıktan sonra çok Hoş durmaya başladı sanki :)  Sevmeye ve Alışmaya başladı Gözüm.

Karar verme Aşamasında Bana fikir ve Düşünceleriyle Yardımcı olan; Golf Trabzon Ekibimizdeki Faruk-Olcay-Kaan-Emrah-Anıl-Duhan-Egemen-Yener-Cüneyt ve diğer Tüm dostlarıma, Saygıdeğer Murat hocam @silvershadow ve Kıymetli Üstadımız Orhan Hocama @Orhan Hoca Ayrıca Teşekkür ederim. Görüşlerinizi Bekliyorum Teşekkür Ederim.Herkese Saygı ve Selamlarımı Sunarım. Ender Hoca.

Not: Asla Bir Durban Kadar Sevemeyeceğim Kesin :)  

Ekli dosyayı görüntüle 3483

Ekli dosyayı görüntüle 3484

Ekli dosyayı görüntüle 3485

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ender Hocam, Madrid'ler de hiç fena durmamış, mavi renge iyi gitmiş, güle güle kullanın. 18 jantlar konforu olumsuz etkiler, boşverin sıkmayın canınızı.  :)  

Saygılar...

 
@Orhan Hoca

teşekkür Ederim Orhan Hocam. Bende Aynı görüşteydim. Pilasti dip karartmış ve birazda aracı psıtırmıştı :)  şimdi biraz kendine geldi canlandı. Pilasti dipin iyi yönü çok rahat sökülmesi Alan arkadaş hemen orada söktü ve altından sıfır Dijon çıktı...  Hayırlı olsun heriki tarafada :)  

 
@HaK

Teşekkür ederim Hocam. 18 JAnt için tek sorunum Trabzonda yolların çok kaliteli olmayısı birde engebeli dağ arazilerinin bolluğu... haliyle kullanışlı değiller ama Yinede Durban başkadır. :'(

 
Mavi ve madrid mükemmel derecede yakışmış..  @HaK  Hasan hocamla aynı görüşteyim :'(

 
@Ender hocam hayırlı olsun çok yakışmış. Kırmızıya kombinasyonunu çok beğeniyordum pasifikte de gayet güzel durmuş. :)

 
@MR

Teşekkür ederim Hocam güzel dilekleriniz için. en azından bir değişim yaptım diyelim  :'(

 
@Nature and cars

Evet öyle sanki. Önce biraz teretdüt etmiştim açıkçası ama Uyum Buldular. PAsifik Maviye ne uymaz ki zaten ,bu rengi çok seviyorum ...  :)   :'(

 
@Orhan Hoca

İnşallah Güzel bir Güneşi bol günde  Foto alacağım. Birde Trabzon Act de tertemiz edeyim o zaman asıl görüntüsüne kavussun :)   Bol bol resim eklerim artık  :'(

 
@HaK

Teşekkür ederim Hocam. 18 JAnt için tek sorunum Trabzonda yolların çok kaliteli olmayısı birde engebeli dağ arazilerinin bolluğu... haliyle kullanışlı değiller ama Yinede Durban başkadır. :'(
Aynen Hocam. Golf kataloğunu alıyorum, jantlara tek tek bakıyorum, koca sayfaya tek başına koymuşlar zaten, gözümüze sokar gibi, başka Jant beğenemiyorum. 

Fakat İzmir'de de bol bol sevgi yolu var, özellikle bulunduğumuz bölgelerde. 18 hatta 17 jantlar bile sıkıntı verebiliyor bazen konfor yönünden. Sevgi yolları bilmeden de olsa, bir başka sevdiğinden ediyor insanı yani.  :)  

 
@Ender

Değerli Ender Hocam 

Gayet güzel bir tercih olmuş...

Fotoğrafları da bu güzelliği yansıtmakta.

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim 

 

Hayirli olsun hocam pasifikle birlesince cok yakismis madrid dijonlari ne yapmayi dusunuyorsunuz hocam

 

Geri
Üst Alt