2019 1.5 Golf 7.5 Tek/Çift J Far


06bud

Yeni Üye
Katılım
4 Ağu 2022
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Konum
Ankara
İsim
Bora
Araç
2019 1.5 ACT Golf Highline
Öncelikle herkese merhaba. Bir konu hakkında bir sorum olacaktı, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Başlığa da yazdığım gibi, aracım 2019 1.5 Golf Highline ve üzerinde şu an TEK J farlar mevcut. Benim isteğim ÇİFT J’ye geçmek ama bunun için illa farları söküp yenilerini takmam mı gerekiyor. Yani tek J farların içindeki diğer J aktifleştirilmiyor mu(yazılımla vs.)? Neticede biri yanıyor diğeri de orada duruyor ama yanmıyor. Şimdi açıkcası replikasını da takmak istemiyorum. Bazı golflerde gördüm ve çok net belli oluyor sahte oldukları.
 

bende de 2019 1.0 golf mevcut halojen farkdan cift J ye geçiş yaptım geçen sene ve içine Bi Led Projektör yaptırdım. Gayet memnunum. Kayar sinyallerinde de bir problem görmedim şimdiye kadar. ORJINAL farlarin içini değiştirip oynamaktansa replika farla oynamayi tercih ettim.
Orjinal farin içindeki calismayan j kısmına belkide led eklenebilir. Farlarin icine animasyonlu geçişler yapılıyor örnekleri mevcut ama orjinal ligini bozmaya gerek yok derim.
 
Son düzenleme:
Orjinalin aydınlatmasına göre replika zayıf kalır üzer yani, ya hiç oynatmayın ya da orjinale düzgün iş yapan bi yerde ekletin ikinci J yi, farı açmaları gerekecek onun için temiz özenli iş yapan bi yerde yapılması önemli.
 
Teşekkürler cevaplarınız için.
 
Bunu bir ara ben de düşünmüştüm. Far konusunda piyasanın en iyilerinden Atölye Semih’e sorduğumda “yapmak için deneyen olmadı, incelemek lazım” demişti. Ben de kobay olmak istemediğimden yaptırmamıştım. Görüşeli 1,5 sene olmuş, belki bu süre içinde yeni bir şey geliştirmişlerdir.
 
Bi de Bostancı'da İlker adında biri var sanırım adını duyduğum bikaç yerden.
 
Bana Ankara’dan bir usta lazım.
 
Necati Usta'ya uğramanı tavsiye ederim. Ankara'da retrofit işleri ondan sorulur :)
 

Geri
Üst Alt