Adaptif hız sabitleyici yanlış araç da deneyimlemişsiniz, öndeki araç ile arasına 2 araç giriyor Toyota'nın adaptifinde , hatta önüne pat diye atlayanlar olunca fren bile yapmıyor. Ataşehir'den çıkıp Gayrettepe'ye kadar işe gidiş trafiğinde kullanıyorum , ayağımı hiç gaza frene değmeden, hatta son açtırdığım traffic jam asisst ile birlikte sadece direksiyona zaman zaman dokunarak gidiyorum . Şehirler arası gittiğim İstanbul-İzmir otobanın da adaptif hız sabitleyici ile huzurlu bir biçimde seyahat ediyorum. A3 deri koltuklu Türkiye'de ki 3. aracım , ilk deri koltuklu aracım çok terletiyordu ama A3'de çok terletmiyor, ayrıca temizlemesi de kumaşa göre çok kolay. Olay banka da ki para meselesine gelirse banka da duran param ile 0 EQS bile alabiliyorum ama o parayı çocuğumun geleceği için yatırım amaçlı tutuyorum. 2 yıl Londra'da yaşadım , yaşadığım dönem içinde Türkiye'de satılan clio parasına 5 senelik Porsche 911 sahibi oldum , sonra da Mercedes clk aldım , hatta pistte Lamborghini ve Aston Martin deneyimim de oldu, ama Türkiye şartlarında böyle araçlara binmek oldukça masraflı ve gereksiz.
Golf 8'i , Golf 7'den sonra sevemedim hem dışı hem de içi ile, zaten bir çok otomobil otoritesi kalitenin düştüğünü belirtiyor, bu durum A3 içinde geçerli ama Golf'de bu daha çok hissediliyor. VW zaten Golf, Passat, Tiguan'ın fişini çekti, güncel kasalardan sonra üretilmeyecek, bütün üretimlerini elektrikli versiyonlara yönlendiriyor id3,id4,id5 gibi bundan dolayı eskisi kadar kalite yönünden üstüne düşmüyor eski modellerin.